Libnet.ro
UNICEF

23:00

Magic Leap are cea mai interesanta tehnologie pentru realitatea augmentata

Playtech Playtech,
Magic Leap are cea mai interesanta tehnologie pentru realitatea augmentata

Magic Leap s-a transformat rapid intr-una dintre cele mai populare companii nou infiintate, reusind sa atraga o finantare masiva din parte unor investitori printre care se numara si Google. Magic Leapeste unul dintre acele startup-uri care a preferat sa nu ofere foarte multe informatii incadespre tehnologia pe care o dezvolta. Tot ce stimeste ca se ocupa de realitate augmentata si ca a primit nu mai putin de 542 de milioane de dolari din partea unor mari investitori din Silicon Valley, []. continuă pe Playtech

Magic Leap are cea mai inovativa tehnologie pentru realitatea augmentata

Magic Leap s-a transformat rapid intr-una dintre cele mai populare companii nou infiintate, reusind sa atraga o finantare masiva din parte unor investitori printre care se numara si Google. Magic Leapeste unul dintre acele start-up-uri care a preferat sa ofere foarte multe informatii incadespre tehnologia pe care o dezvolta. Tot ce stimeste ca se ocupa de realitate augmentata si ca a primit nu mai putin de 542 de milioane de dolari din partea unor mari investitori din Silicon Valley cum [].

Oficial american: Statul Islamic este o organizatie terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a afirmat subsecretarul.

Oficial SUA: Grupul Stat Islamic este organizatia terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a spus subsecretarul.

Te misti si incarci: Ampy este cea mai interesanta si utila solutie pentru prelungirea autonomiei

Bateriile externe sunt o solutie pentru a-ti incarca telefonul, dar si acelea trebuie incarcate. Ampy vine cu un concept vechi, dar implementat acum cand avem mai mare nevoie de el: din miscarea ta face energie si iti incarca telefonul. Oricat de mari ar fi bateriile de pe telefoane, tot se duce energia din ele intr-o zi sau doua. Proiectul Ampy de pe Kickstarter vrea sa ofere cea mai buna solutie in acest caz si propune o baterie externa pe care [].

Cea mai mare pata solara, vizibila cu ochiul liber pe suprafata Soarelui

In aceasta perioada, oamenii pot vedea cu ochiul liber cea mai mare pata solara de pe suprafata Soarelui, din ultimii 24 de ani, informeaza washingtonpost. com, citat de Mediafax.

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

25 octombrie 2014, ziua cu cea mai timpurie depunere de zapada din Bucuresti. Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Chiar daca in Romania s-au inregistrat ninsori si mai devreme de 25 octombrie, ziua de sambata va ramane in istoria masuratorilor meteo ca fiind cu cea mai recenta depunere de zapada in Capitala. Specialistii au anuntat ca vremea rece se va mentine rece pana miercuri, dupa care temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada.

Cum se prepara cea mai gustoasa conopida murata

E anotimpul muraturilor. Vie ca sunt gogonele, fie ca e vorba de varza sau gogosari, gospodinele sunt ca furnicutele prin bucatarie. Noi iti propunem reteta pentru cea mai gustoasa conopida murata.

Conde Nast Traveler a desemnat cea mai frumoasa insula din lume in 2014

Publicatia Conde Nast Traveler a acordat anul acesta titlul de cea mai frumoasa insula din lume unei bucati de pamant care adaposteste una dintre minunile naturale ale lumii incluse in patrimoniul UNESCO.

Simona Halep: Felicitari, Serena! Esti cea mai buna!

Simona Halep a fost invinsa in finala Turneului Campioanelor de Serena Williams 6-3, 6-0), iar la finalul partidei a avut numai cuvinte de lauda la adresa adversarei. Felicitari, Serena! Esti cea mai buna si vei termina inca o data anul pe locul unu, a precizat Halep.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )