Libnet.ro
UNICEF

13:00

O magistrala de gaz a explodat in Kentucky. Doua persoane au fost ranite, iar casele acestora au fost distruse

Antena3 Antena3,
O magistrala de gaz a explodat in Kentucky. Doua persoane au fost ranite, iar casele acestora au fost distruse

O magistrala subterana de gaz a explodat joi dimineata, intr-o zona rurala din statul Kentucky SUA), ranind doua persoane. in urma deflagratiei puternice, doua case au fost complet distruse, relateaza. continuă pe Antena3

Portugalia: Cel putin sapte persoane au fost ranite din cauza intemperiilor

Cel putin sapte persoane au fost ranite, una fiind in stare grava, din cauza intemperiilor care au afectat Portugalia in nopatea de duminica spre luni, a anuntat Protectia civila care a inregistrat aproape.

Bihor: Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal

Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite, luni, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal pe un drum judetean din Bihor, informeaza Mediafax. Alina Dinu, purtatorul de cuvant al.

Ministerul Sanatatii: Doua persoane au murit din cauza gripei porcine

Doua persoane au murit, infestate cu virusul gripei porcine. Este vorba despre o femeie de 50 de ani din judetul Mures, si de un barbat din Galati. Conform unui comunicat al Ministerului Sanatatii cele doua.

Venezuela: Doua persoane au murit intr-o manifestatie la Caracas

Un militant proguvernamental si un student au fost ucisi de gloante pe marginea unei manifestatii a opozantilor si studentilor la Caracas, a anuntat responsabila ministerului public venezuelean Luisa Ortega Diaz, citata de AFP.

Doua persoane au castigat premiul cel mare la Loto 5/40

Doi jucatori la Loto 5/40 au castigat premiul categoriei I, in valoare de peste 32. 000 de lei, iar marile premii la Loto 6/49 si Joker puse in joc duminica au fost reportate pentru urmatoarea extragere. Numerele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )