Libnet.ro
UNICEF

17:00

Magistratii au respins cererea lui Mihai Necolaiciuc de eliberare conditionata: Fostul director al CFR ramane in inchisoare

B1 B1,
Magistratii au respins cererea lui Mihai Necolaiciuc de eliberare conditionata: Fostul director al CFR ramane in inchisoare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro, ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce. continuă pe B1

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, ramane in penitenciar. Instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro, ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au respins cererea de liberare conditionata.

Mihai Necolaiciuc ramane in spatele gratiilor, dupa ce instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro, ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova. Magistratii de la.

Mihai Necolaiciuc ramane in arest; cererea de eliberare conditionata, respinsa de instanta

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc, care are de executat patru ani si sase luni de inchisoare pentru o frauda de 2,7 milioane de euro adusa statului, ramane in Penitenciarul Rahova, dupa ce magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 i-au.

Fostul sef al CFR, Mihai Necolaiciuc, cere eliberarea conditionata

Mihai Necolaiciuc, fostul sef al CFR, a cerut, marti, Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat din penitenciar, dupa doar 11 zile de la condamnarea la patru ani si sase luni de inchisoare din dosarul in care a fost gasit vinovat pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, cere liberarea conditionata, dupa 11 zile de la condamnarea definitiva

Mihai Necolaiciuc, fostul director general al CFR, a cerut, marti, Judecatoriei Sectorului 5 sa fie eliberat din penitenciar. Solicitarea vine la doar 11 zile de la condamnarea la patru ani si sase luni de inchisoare din dosarul in care a fost gasit vinovat pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

iCCJ a respins cererea ANI: Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis se judeca dupa al doilea tur al alegerilor

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis se judeca dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale. iCCJ a respins, luni, cererea ANIde mutare a termenului si a mentinut data de 18 noiembrie pentru .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,258 seconds )