Libnet.ro
UNICEF

13:00

Magistratul Stan Mustata, judecat sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Magistratul Stan Mustata, judecat sub control judiciar

Judecatorul Stan Mustata, acuzat ca a primit mita pentru a da solutii favorabile in dosare pe care le judeca, va fi judecat in continuare sub control judiciar, dupa ce instanta suprema a admis inlocuirea masurii arestului la domiciliu in cazul sau, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Judecatorul Stan Mustata va fi cercetat sub control judiciar

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis astazi contestatia judecatorului suspendat Stan Mustata cu privire la masura arestului la domiciliu, astfel ca aceasta va fi inlocuita cu masura controlului judiciar.

Aproape 150 de persoane puse sub control judiciar si 51 in arest la domiciliu, in ultima saptamana

Aproape 150 de persoane au fost puse sub control judiciar si 51 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, iar pentru alte 16 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial,.

Politia Romana: Circa 150 de persoane au fost puse sub control judiciar si 51 in arest la domiciliu

Aproape 150 de persoane au fost puse sub control judiciar si 51 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, iar pentru alte 16 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri, informeaza Politia Romana, conform Mediafax.

Aproape 200 de persoane, puse sub control judiciar in ultima saptamana

In ultima saptamana, fata de aproape 200 de persoane au fost dispuse masuri de supraveghere judiciara si au fost inregistrate 16 inlocuiri ale masurilor preventive de supraveghere judiciara dispuse initial, cu alte masuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )