Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe ce mai arunca primariile banii bucurestenilor?

Hotnews Hotnews,
 Pe ce mai arunca primariile banii bucurestenilor?

Cel putin in Bucuresti, imaginatia edililor de la municipiu si de la sectoare nu cunoaste limite atunci cand este vorba de cheltuit degeaba banii contribuabililor. Vedeti in articol o trecere pentru pietoni care duce intr-un. gard, alta inutila, placute noi cu nume de strada puse langa cele vechi deci tot inutile), dar si exemple de situatii in care banii ar fi putut fi pusi la treaba cu folos. continuă pe Hotnews

Specialist criminolog, despre cazul fetitei ucise in Dambovita: Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, a vorbit la Antena 3 despre cazul fetitei din Dambovita care ar fi fost ucisa de un pedofil olandez. Avem de-a face cu cel putin doua ipoteze. A ales la inta.

Afganistan: Cel putin 35 de oameni care participau la o nunta au fost ucisi intr-un nou atac

Cel putin 35 de civili au fost ucisi si alti 13 raniti in urma unui atac al fortelor guvernamentale afgane, in sudul provinciei Helmand, in timp ce participau la o nunta, potrivit unor oficiali citati de Reuters.

CRESTE CONCURENTA Cel putin trei burse noi in SUA, din 2020

Cel putin trei burse noi sunt asteptate sa fie lansate in SUA, anul viitor, ceea ce ar putea determina reducerea costurilor de tranzactionare, pe fondul unei concurente sporite, conform Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )