Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mai este doar o luna pana la SFARSITUL LUMII! Romanii au inceput sa stranga provizii si sa construiasca buncare

Antena3 Antena3,
Mai este doar o luna pana la SFARSITUL LUMII! Romanii au inceput sa stranga provizii si sa construiasca buncare

Mai e o luna pana la sfarsitul lumii trambitat de tot felul de calendare si de specialisti. Mai in gluma, mai in serios, lumea se pregateste. Iar romanii sunt si ei in randul lumii. Fac provizii,. continuă pe Antena3

NASA: Sfarsitul lumii NU vine pe 21 decembrie. Vezi ce spun cercetatorii.

Vine sau nu sfarsitul lumii, luna viitoare? Aceasta este intrebarea care in ultima perioada a dat nastere unor controverse intre reprezentantii bisericii, astrologi, numerologi si experti NASA, cu privire la fatidica zi: 21. 2012, scrie b1. ro. Foc va cadea din cer. Oceanele se vor revarsa si vor inghiti pamantul. Continentele se vor rupe in bucati. In 21 decembrie ne putem astepta ca miliarde de oameni sa moara. O sa fie o zi neagra pentru Planeta Pamant, sunt doar cateva dintre .

CCR: Mircea Diaconu nu mai este senator din luna iunie

Mircea Diaconu nu mai este senator. Potrivit CCR, mandatul de senator al lui Diaconu nu mai e valid din iunie. Astfel, ar putea sa fie nevoie ca Diaconu sa dea inapoi banii pe care i-a primit in calitate de senator. St.

INTERVIU AUDIO (partea a II-a) Daniel Chitoiu: Listarea Transgaz va fi realizata prin majorare de capital/ Hidroelectrica va avea management privat pana la sfarsitul anului/In mai, se va da ordinul de incepere a constructiei conductei Nabucco

Consiliul Superior de Aparare a Tarii CSAT) a decis schimbarea metodei de listare a 15% din Transgaz, urmand sa aiba loc o majorare de capital, pentru atragerea de lichiditati, a declarat minstrul economiei, Daniel Chitoiu, intr-un amplu interviu acordat HotNews. Ministrul mai sustine ca, pana la sfarsitul anului, Hidroelectrica si Complexul Energetic Oltenia vor avea management privat. Daniel Chitoiu a mai spus, in cadrul interviului, ca se afla in discutii, la Ministerul Finantelor, schimbarea sistemului de redevente la companiile petroliere, astfel incat acestea sa fie aliniate la nivel european. In prezent, nivelul veniturilor bugetare incasate din redevente este undeva intre 5 si 10% din PIB la nivelul fiecarei tari europene, in timp ce in Romania este doar de 0,8% din PIB. Urmareste interviul pentru a afla cum poate iesi Hidroelectrica din insolventa, cand si ce companii vor fi privatizate, de ce nu s-a introdus pana acum managementul privat, cum ar trebui impozitate companiile energetice, cand vor fi putea fi realizate primele exporturi de gaze, care este stadiul proiectului Nabucco, dar si alte informatii de interes, precum cele legate de gazele de sist si rectoarele 3 si 4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )