Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nu mai este niciun drum national cu circulatie intrerupta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu mai este niciun drum national cu circulatie intrerupta

Centrul Infotrafic a anuntat, in aceasta seara, ca nu mai este niciun drum national cu circulatie intrerupta, dupa redeschiderea traficului pe DN 3, Baneasa - Ostrov judetul Constanta), precizeaza news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri nationale. 37 de trenuri au fost anulate din cauza conditiilor meteo

CFR Calatori a anulat 37 de trenuri care ar fi trebuit sa circule in sudul tarii, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat compania feroviara pe pagina de Facebook. De asemenea, Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta intreruperea.

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

Cod portocaliu de viscol la Braila. Un drum national si trei drumuri judetene sunt inchise din cauza nametilor

Inchiderea traficului pe mai multe drumuri din judetul Braila a fost determinata de aparitia, pe unele portiuni de carosabil, a sulurilor de zapada ce depasesc un metru inaltime. Utilajele de deszapezire sunt la lucru, dar viscolul aseaza la loc zapada dupa doar cateva minute.

CNAIR: Autostrada Soarelui ramane inchisa de viscol. Restrictii de trafic pe mai multe sectoare de drum din Baragan

Autostrada Soarelui si mai multe sectoare de drum national sunt in continuare inchise, marti dupa-amiaza, pe alte sosele fiind instituite restrictii de tonaj, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). intre orele )5. 00 si 13. 00, s-a actionat cu peste 1. 300 de utilaje si s-au raspandit aproape 3. 000 de tone de material antiderapant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )