Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mai multe articole din Statutul politistului privind sanctiuni prin ordin de ministru, declarate neconstitutionale

Adevărul Adevărul,
Mai multe articole din Statutul politistului privind sanctiuni prin ordin de ministru, declarate neconstitutionale

Trei articole din Legea privind statutul politistului, prin care politistii sunt sanctionati in baza unui ordin de ministru, au fost declarate neconstitutionale, miercuri, de judecatorii Curtii Constitutionale CC). continuă pe Adevărul

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara

Mai multe drumuri din tara circulatia este intrerupta din cauza unor lucari de infrastructura. printre arterele vizare se numara DN 66, DN 67 B, DN7 si DN7A.

Stare de urgenta in Brazilia: 50.000 de locuinte au fost afectate de inundatii si mai multe sosele blocate din cauza alunecarilor de teren

Peste 50. 000 de locuinte au fost afectate de inundatiile care au lovit sudul Braziliei in ultimele zile. in 24 de localitati a fost decretata stare de urgenta si mai multe sosele importante au fost blocate din.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Algeria, reeditarea uneia dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale

In 1982, Algeria producea una dintre cele mai mari surprize din istoria Cupei Mondiale, reusind sa castige cu 2-1 in fata Germaniei de Vest, in primul meci din faza grupelor la turneul final gazduit de.

Patru articole din Legea privind statutul politistului, neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca patru articole din Legea privind statutul politistului sunt neconstitutionale.

Patru articole din Legea privind statutul politistului, declarate neconstitutionale de CCR

Patru articole din Legea privind statutul politistului au fost declarate neconstitutionale, miercuri, de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), informeaza Agerpres. Judecatorii au constatat ca sunt.

BACALAUREAT 2014. Scandalul ia amploare. FRAUDA, intinsa la mai multe licee

Planul de fraudare a examenului de bacalaureat a fost pus cu grija la punct de catre cei implicati si nu a fost pentru prima data, reiese din referatul prin care s-a propus, ieri, arestarea preventiva a.

SPP a trimis Comisiei de aparare din Senat raportul privind protectia informativa a presedintelui

SPP a trimis, luni, Comisiei pentru aparare a Senatului, raportul solicitat de membrii Comisiei, privind modul in care Serviciul a asigurat protectia informativa a presedintelui Traian Basescu, scrie.

Cele mai frumoase castele din lume: o cetate din Romania este in top 3

Cele mai frumoase castele din lume au aparut intr-un top intocmit de Huffington Post . Printre ele se afla si o cetate din Romania, plasata pe locul doi pe lista, dupa un castel din Germania. Jurnalistii straini au scris despre cetatea din tara.

Cel mai inalt turn din lume va fi construit in China!

In China se va construi cea mai inalta cladire din lume. Turnul va avea 1 kilometru altitudine. a1. ro/news/cel-mai-inalt-turn-din-lume-va-fi-construit-in-china-id351897. html.

Inflatia in zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a mentinut pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )