Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe banci elvetiene, investigate pentru manipularea pietei metalelor pretioase

România Liberă România Liberă,
Mai multe banci elvetiene, investigate pentru manipularea pietei metalelor pretioase

Elvetia investigheaza mai multe banci mari, printre care UBS si Deutsche Bank, pentru manipularea pietei metalelor pretioase. continuă pe România Liberă

Mai multe banci, investigate in Elvetia pentru manipularea preturilor metalelor pretioase

Autoritatea de Concurenta din Elvetia COMCO) a anuntat, luni, deschiderea oficiala a unei investigatii in cazul a sapte banci importante, banuite ca ar fi manipulat preturile aurului, argintului si ale altor metale pretioase, potrivit Nasdaq.

Ministerul german al Transporturilor: Volkswagen a folosit sisteme pentru manipularea emisiilor la 2,8 milioane de vehicule in Germania

Ministerul german al Transporturilor a anuntat ca grupul Volkswagen a folosit sisteme pentru manipularea emisiilor pentru 2,8 milioane de vehicule diesel vandute in Germania, informeaza Mediafax. Volkswagen a.

Ploaia face ravagii in trafic. Circulatie paralizata pe mai multe artere din Capitala

Traficul din Capitala de desfasoara cu dificultate din cauza ploii. S-au format ambuteiaje pentru ca mai multe semafoare nu mai functioneaza. Meteorologii avertizeaza ca ploaia nu se va opri prea.

Mai multe magazine Kaufland ar putea fi deschise la Chisinau. Va fi cel mai frumos cadou de Hram

Una dintre cele mai mari companii internationale comerciale a anuntat despre intentia de a investi in Republica Moldova, primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, precizand ca reprezentantii Kaufland ar putea deschide mai multe magazine in capitala.

Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei?

Desi suntem asaltati de modele noi de telefoane din toate directiile, Samsung, Apple sau Huawei dau tonul in aceasta piata foarte agresiva. Cum se intampla de altfel in orice alt domeniu, in productia si vanzarea de telefoane mobile exista niste lideri si niste codasi. in mare parte, acestia au ramas neschimbati deja de cativa ani, [] Cine vinde cele mai multe telefoane? Samsung, Apple sau Huawei? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mai multe linii de autobuze, deviate. Ce a anuntat RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va devia, duminica, intre orele 10. 30 si 12. 00, mai multe linii de autobuze din cauza restrictionarii traficului rutier pe Bulevardul Unirii, tronsonul cuprins intre Piata Constitutiei si Strada Lucian Blaga, in vederea desfasurarii Crosului Loteriei Romane.

Misu Negritoiu, numit presedintele unei institutii UE pentru supravegherea pietei de capital

Misu Negritoiu, seful Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a fost numit, joi, presedinte al Comitetului pentru Analize Economice si de Piata CAEP) din cadrul Autoritatii Europene pentru Valori.

De ce aleg din ce in ce mai multe femei sa nu faca copii?

In zilele noastre multe femei aleg sa se dedice profesiei lor, renuntand la dorinta de a face copii. O parte dintre acestea se considera nepotrivite pentru a isi intemeia o familie, din motive ce tin fie de temperament, fie de mostenirile genetice si se declara a fi nepotrivite pentru rolul de mama.

VIDEO Un australian detine recordul pentru cele mai multe tatuaje cu personajele serialului animat The Simpsons

Michael Baxter, in varsta de 52 de ani din Melbourne, Australia, a primit luna aceasta confirmarea reprezentatilor Guinness World Records pentru recordul sau. Barbatul are 203 tatuaje ce ilustreaza personajele serialului The Simpsons, conform guinnessworldrecords. com.

Hotii cu cagule pe fata au ajuns spaima hunedorenilor. Trei talhari mascati au fost arestati dupa mai multe jafuri

Magistratii au trimis dupa gratii trei hunedoreni, acuzati de comiterea mai multor talharii, spargeri si furturi. Autorii infractiunilor isi ascundeau fetele cu ajutorul unor cagule.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )