Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai multe beciuri si curti inundate in zona Dej, doua persoane au fost salvate de pompieri

Adevărul Adevărul,
Mai multe beciuri si curti inundate in zona Dej, doua persoane au fost salvate de pompieri

Mai multe beciuri si curti ale unor gospodarii din zona municipiului Dej, judetul Cluj, au fost inundate, sambata, in urma unor ploi torentiale, doua persoane fiind salvate dintr-o mansarda de catre pompieri. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara. Ce spun hidrologii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare COD GALBEN de inundatii, valabila pana marti la pranz, in mai multe judete din tara. Avand.

Un copil dintr-o comuna buzoiana a fost omorat de propriul tata cu mai multe lovituri de cutit

O drama s-a produs sambata in comuna buzoiana CA Rosetti, satul Lunca. intr-un moment de furie, un barbat si-a omorat copilul de 8 ani, cu mai multe lovituri de cutit. Criminalul a fugit dupa oribila fapta iar acum politia este pe urmele sale.

VIDEO Un copil dintr-o comuna buzoiana a fost ucis de propriul tata cu mai multe lovituri de cutit. Criminalul s-a sinucis

O drama s-a produs sambata in comuna buzoiana CA Rosetti, satul Lunca. intr-un moment de furie, un barbat si-a omorat copilul de 8 ani, cu mai multe lovituri de cutit. Criminalul a fugit de la locul faptei si ore intregi a fost cautat de politisti. A fost gasit cateva ore mai tarziu spanzurat intr-o padure.

Atentate teroriste la Bruxelles. Belgia a confirmat mai multe arestari in dosarul atentatelor din martie

Autoritatile judiciare belgiene au confirmat vineri ca au fost operate mai multe arestari in cursul zilei in cadrul anchetei privind atentatele de pe aeroportul Zaventem si de la statia de metrou Maelbeek din Bruxelles, transmite AFP, preluand un scurt comunicat al procurorilor.

Tot mai multe maidane pline de gunoaie din Braila incap pe mana unor proprietari privati. Voluntarii ecologisti pusi in dificultate

Vor sa ecologizeze terenurile pline de gunoaie de la marginea orasului si nu au cum! Asta patesc voluntarii braileni, care constata ca din ce in ce mai multe terenuri de pe domeniul public au incaput pe mana unor firme sau persoane fizice potente financiar.

Acestea sunt noile optiuni Orange PrePay: mai multe beneficii la acelasi pret

Orange anunta modificarea optiunilor PrePay si pune accentul pe traficul de date. Noile optiuni Orange PrePay au aceleasi preturi, dar ofera mai multe beneficii. Clientii Orange PrePay au la dispozitie o oferta simplificata cu patru optiuni cu minute de 5, 6, 8 si 10 euro care au corespondent in date, putand alege oricand ce resurse [].

Mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, fara curent electric

Locuitorii din mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, vineri, fara curent electric din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Topul celor mai multe decese din accidente auto in Europa

Drumurile publice din Romania produc cele mai multe decese in Europa din accidente auto, aproape dublu fata de media Uniunii Europene UE), arata Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), care citeaza statisticile UE.

Cum au scapat de inchisoare membrii unei grupari infractionale dupa ce au tepuit mai multe banci

Judecatoria Galati i-a condamnat pe protagonistii unei inselaciuni cu acte false in dauna a doua institutii bancare Credite Europe Bank si SC Colectare Recuperare Creante SRL) la pedepse minore.

Un SMS trimis de un refugiat afgan de 7 ani a ajutat politia sa salveze mai multe vieti

Politia britanica a salvat 15 migranti blocati in remorca unui camion dupa ce un baietel afgan in varsta de 7 ani a trimis un SMS angajatelor unei organizatii umanitare in care scria ca nu mai are oxigen, relateaza sambata agentia DPA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )