Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mai multe companii cer amanarea liberalizarii preturilor gazelor cu un an de zile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe companii cer amanarea liberalizarii preturilor gazelor cu un an de zile

ANRE si unele companii private au cerut Departamentului pentru Energie sa amane cu cel putin un an liberalizarea preturilor pentru centralele de cogenerare care produc energie termica pentru populatie si ca acestea sa fie considerate, in ceea ce. continuă pe Wall-Street Ro

Departamentul pentru Energie solicita ANRE sa argumenteze mai bine propunerea de amanare a liberalizarii preturilor la gaze in cazul CET-urilor care furnizeaza energie termica populatiei

Departamentul pentru Energie a transmis Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) un set de intrebari despre motivele care stau la baza propunerii de amanare a liberalizarii preturilor la gaze in cazul CET-urilor care furnizeaza energie termica populatiei. Printre altele, Departamentul intreaba daca ANRE a avut consultari cu reprezentanti ai Comisiei Europene pe tema acestei propuneri. Reamintim ca Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energie ANRE) a notificat Guvernul sa aprobe de urgenta un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care sa scoata CET-urile din randul consumatorilor de pe piata libera, in caz contrar existand pericolul cresterii preturilor la energia termica cu 28% pana la 38%. Vezi in text scrisoarea Departamentului catre ANRE.

SUA: Alerta de inundatii in statul New York. Vremea s-a incalzit dupa mai multe zile de ninsori abundente

Mai multe zone din statul New York, din nord-estul SUA, au fost plasate sambata in stare de alerta din cauza inundatiilor generate de incalzirea asteptata a vremii, dupa mai multe zile in care au fost ninsori.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

Alimentarea cu energie electrica, afectata in mai multe localitati din Galati in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, transmite Mediafax.

Mai multe localitati din Galati au ramas fara curent electric in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, scrie Mediafax .

Mai multe optiuni de transport spre Directia de Prestatii Sociale

Conducerea Regiei Autonome de Transport R. ) Brasov a luat mai multe masuri menite a facilita accesul spre Strada Panselelor a cetatenilor beneficiari ai prestatiilor Directiei de Servicii Sociale Serviciul Prestatii Sociale, precum si ai serviciilor organizatiilor non-guvernamentale ce-si desfasoara activitatea in cadrul Centrului Multifunctional de Servicii Sociale.

VIDEO Tot mai multe firme isi asociaza imaginea cu Halep: Simona apare intr-o reclama, in premiera, alaturi de mama ei

Ascensiunea fulminanta datorita careia va incheia 2014 pe locul 3 in lume inseamna si tot mai multe contracte de publicitate pentru constanteanca de 23 de ani.

Scandalul apei calde: ANRE cere amanarea liberalizarii gazelor pentru CET-uri, Departamentul pentru Energie spune ca e necesar acordul Comisiei Europene

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) si unele companii private au cerut Departamentului pentru Energie sa amane cu cel putin un an liberalizarea preturilor pentru centralele de cogenerare din marile orase, cerand ca acestea sa fie asimilate consumatorilor casnici in ceea ce priveste pretul.

Scandalul apei calde: ANRE cere amanarea liberalizarii gazelor pentru CET-uri, Departamentul pentru Energie spune ca e necesar acordul CE

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) si unele companii private au cerut Departamentului pentru Energie sa amane cu cel putin un an liberalizarea preturilor pentru centralele de cogenerare din marile orase, cerand ca acestea sa fie asimilate consumatorilor casnici in ceea ce priveste pretul.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )