Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mai multe companii, decorate de Basescu.

România Liberă România Liberă,
Mai multe companii, decorate de Basescu.

Presedintele Traian Basescu, a semnat miercuri, un decret de decorare a mai multor companii care s-au impus ca modele de rentabilitate pe piata interna si internationala. Astfel, in semn de inalta apreciere pentru performantele deosebite obtinute de-a lungul timpului impunandu-se ca modele de rentabilitate pe piata interna si internationala, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Ordinul Meritul Industrial si Comercial - in grad de Comandor S. Antibiotice S. Iasi si . continuă pe România Liberă

Procurorul Angela Nicolae si fiul sau, trimisi in judecata dupa ce au cerut bani pentru a interveni in mai multe dosare

Procurorii anticoruptie au decis trimiterea in judecata a procurorului Angela Nicolae si a fiului acesteia, dupa ce au cerut aproape 88. 000 de lei pentru a interveni in mai multe dosare. Alaturi de cei doi vor mai fi judecati doi oameni de afaceri.

UPDATE Cod galben de ceata densa in mai multe judete pana marti la pranz

Mai multe avertizari de cod galben de ceata densa au fost emisa, marti dimineata, de meteorologi. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea, izolat, sub 50 de metri.

Perchezitii la mai multe firme de pompe funebre din Capitala.

Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, la firme de pompe funebre din Bucuresti. patronii ar fi dat mita unor institutii ale statului. Stire in curs de actualizare.

Incendiu la un centru comercial din Constanta. Pompierii intervin cu mai multe echipaje

Incendiu puternic intr-un centru comercial din Constanta. Flacarile au cuprins o suprafata foarte mare, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Din primele informatii, nimeni nu a fost ranit. Vom.

Un barbat a jefuit o casa de amanet din Iasi, de unde a furat 2.100 de lei si mai multe bijuterii

Un barbat a jefuit, miercuri, o casa de amanet din Iasi, de unde a sustras suma de 2. 100 de lei si mai multe bijuterii. Barbatul a patruns in incinta casei de amanet, amenintandu-i pe cei doi angajati aflati.

Primaria Sectorului 1 si cea din Betleem vor coopera in mai multe domenii

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, miercuri, proiectul de hotarare care prevede cooperarea Primariei Sectorului 1 cu orasul Betleem din Palestina. Potrivit proiectului, cooperarea va cuprinde mai multe domenii: economic, educatie, cultura si protectia mediului.

Constanta. Doi barbati si o femeie au fost arestati dupa ce au exploatat mai multe tinere intr-un salon de masaj

Doi barbati si o femeie din Constanta au fost arestati preventiv, pentru proxenetism si trafic de minori, fiind acuzati ca au exploatat sexual mai multe tinere intr-un salon de masaj erotic. in urma.

AVERTIZARE Cod galben de ceata densa in mai multe judete pana marti la pranz

Meteorologii au emis marti dimineata doua avertizari de scurta durata de cod galben de ceata densa pentru mai multe judete din tara, valabile pana la ora 10. 00, respectiv ora 11.

Suceava: Adolescent retinut dupa ce si-a ucis bunicul cu mai multe lovituri de cutit

Un adolescent de 17 ani din comuna suceveana Marginea a fost retinut, luni dupa-amiaza, dupa ce si-ar fi ucis, cu mai multe lovituri de cutit, bunicul de 67 de ani. Ionut Epureanu, in varsta de 67 de ani, din.

Codul Penal baga USL in sedinta. Zgonea, atac la Basescu: Presedintele a prezentat numai minciuni. Votul la CP a fost transparent

Update 10. 50 - Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, l-a atacat, luni, pe presedintele Traian Basescu, spunand ca a prezentat numai minciuni si ca modificarile la Codul penal si legea amnistiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2683 seconds )