Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai multe investigatii medicale, introduse prin noul contract-cadru. Ce servicii suplimentare vor primi persoanele asigurate

România Liberă România Liberă,
Mai multe investigatii medicale, introduse prin noul contract-cadru. Ce servicii suplimentare vor primi persoanele asigurate

Mai multe investigatii medicale care vizeaza medicina dentara, asistenta medicala ambulatorie clinica, dar si asistenta medicala spitaliceasca si acupunctura vor fi introduse prin noul contract-cadru care va intra in vigoare de la 1 aprilie. continuă pe România Liberă

Romanii vor beneficia de mai multe servicii medicale gratuite de la 1 aprilie: copiilor li se vor face teste de colesterol si analize privind densitatea osoasa

Incepand cu 1 aprilie, romanii vor beneficia de mai multe servicii de sanatate. Printre acestea se numara depistarea obezitatii la copii si tineri, pot fi facute teste de colesterol si tiroida, iar medicii de familie vor putea recomanda mai multe investigatii paraclinice privind fierul in sange, analize privind starea ficatului si densitatea osoasa.

Cum a inselat un fals procuror cu zeci de mii de lei mai multe persoane prin metoda accidentul

Un fals procuror a reusit sa insele mai multe persoane din Alba cu sume de ordinul zecilor de mii de lei prin metoda accidentul. Barbatul suna persoane pe telefonul fix si le solicita bani pentru a interveni in solutionarea unor accidente in care ar fi fost implicate persoane apropiate victimelor.

Franta si Germania sustin ideea unei Europe cu mai multe viteze: Ministrii de Externe din cele doua tari au transmis o declaratie comuna in acest sens

Ministrii de Externe din Franta si Germania au transmis, intr-o declaratie comuna ca sustin ideea unei Europe cu mai multe viteze, informeaza HotNews. ro. Prin aceasta pozitie, Jean-Marc Ayrault.

Statul american Illinois, afectat de mai multe tornade puternice. O persoana a murit si numeroase pagube au fost raportate (VIDEO)

Cel putin patru tornade au avut loc marti seara in mai multe regiuni din statul american Illinois. Tornadele au venit cu grindina de mari dimensiuni si vant puternic si au provocat multe.

Franta si Germania sustin ideea unei Europe cu mai multe viteze

Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Sigmar Gabriel, si-au exprimat, intr-un comunicat de presa comun publicat pe site-ul Reprezentantei Frantei la UE, sustinerea pentru ideea unei Europe cu mai multe viteze, care poate raspunde mai bine asteptarilor tuturor cetatenilor europeni.

Romania trebuie sa adopte o pozitie ferma impotriva unei Europe cu mai multe viteze

Partidul Social Democrat PSD) considera ca Romania trebuie sa isi exprime o pozitie ferma pentru sustinerea principiului egalitatii intre membrii Uniunii Europene UE) si sa respinga categoric orice scenariu privind o Europa cu mai multe viteze sau o Uniune a cercurilor concentrice, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

Seful PSD, Liviu Dragnea: Nu putem accepta o Europa cu mai multe viteze. Acelasi punct de vedere este impartasit si de Iohannis

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis, pe pagina sa de Facebook, ca Romaniei trebuie sa i se recunoasca statutul in cadrul Uniunii Europene, adaugand ca nu putem accepta o Europa cu mai multe viteze.

Mai multe FOTOGRAFII cu Justin Trudeau la BUSTUL GOL au incins internetul: Cum arata premierul canadian in tinerete (FOTO)

Justin Trudeau, premierul Canadei, a ajuns sa fie din nou in atentia internautilor. Si asta dupa ce mai multe fotografii din tineretea lui au ajuns pe toate retelele sociale. Trudeau este un premier.

Mai multe companii din Marea Britanie obliga angajatele sa vina intotdeauna machiate si cu tocuri. Ce masuri s-au luat

Mai multe companii din Marea Britanie au niste coduri vestimentare total nepotrivite. Angajatele sunt obligate sa vina la munca intotdeauna machiate si cu tocuri foarte inalte si dres transparent.

Renate Weber:Parlamentul roman ar trebui sa lanseze o dezbatere privind ideea unei Europe cu mai multe viteze

Parlamentul Romaniei ar trebui sa demareze o dezbatere privind ideea unei Europe cu mai multe viteze, pentru a stabili pozitia tarii in aceasta privinta, a declarat marti, in cursul unei intalniri cu jurnalistii, europarlamentarul ALDE Renate Weber. La randul sau, colegul sau de grup parlamentar european, Mircea Diaconu, a anuntat ca ALDE va face, in viitor, interpelari nationale pe astfel de teme, pentru lansarea unor discutii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )