Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mai multe ONG-uri din Romania felicita Channel 4: Protestele oficialilor romani, generate de ignoranta sau de ipocrizie

Hotnews Hotnews,
 Mai multe ONG-uri din Romania felicita Channel 4: Protestele oficialilor romani, generate de ignoranta sau de ipocrizie

Mai multe ONG-uri romanesti felicita postul britanic Channel 4 pentru seria de reportaje The Romanians are Coming, aratand ca protestele oficialilor romani au fost generate de ignoranta sau de ipocrizie fata de problema saraciei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in trimestrul patru, pentru prima oara din 2011

Apple a vandut mai multe smartphone-uri decat Samsung in ultimul trimestru al anului 2014, pentru prima oara din 2011, potrivit companiei de analiza a pietei Gartner. Apple a vandut in primul trimestru fiscal.

ONG-uri romanesti felicita Channel 4 pentru seria de reportaje The Romanians are Coming

Mai multe ONG-uri romanesti felicita postul britanic Channel 4 pentru seria de reportaje The Romanians are Coming, aratand ca protestele oficialilor romani au fost generate de ignoranta sau de ipocrizie,.

Costurile reale ale energiei nucleare raman in continuare o necunoscuta

Autoritatile sunt in continuare reticente sa furnizeze toate informatiile privind costurile reale ale energiei nucleare, arata studiul Costurile Energiei Nucleare, realizat in perioada 2013-2014 de un consortiu de ONG-uri din 6 tari ale Europei Centrale si de Est, printre care si Romania.

Zeci de ONG-uri ii scriu o scrisoare deschisa ministrului Darius Valcov: Inlocuirea creditului fiscal pentru sponsorizarile acordate cu deducerea din baza impozabila este extrem de daunatoare

Am luat la cunostinta, cu profunda ingrijorare, despre initiativa de modificare a Codului Fiscal care prevede inlocuirea creditului fiscal pentru sponsorizarile acordate prin care companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre organizatii neguvernamentale) cu deducerea sponsorizarilor din baza impozabila transformarea lor in cheltuieli deductibile) si limitarea deducerii la un plafon de 200. 000 Euro, se arata intr-o scrisoare deschisa transmisa ministrului Finantelor de catre reprezentantii a 54 de ONG-uri. Vezi in articol reactia Ministerului de Finante.

Cele mai bune site-uri de muzica: De unde sa descarci sau sa cumperi cele mai noi piese

Pentru a avea acces la cele mai noi piese trebuie sa vezi cele mai bune site-uri de muzicaexistente in acest moment pe piata. Industria muzicala s-a adaptat erei in care traim, asa ca in ziua de azi gasesti cele mai noi piese pe cele mai bune site-uri de muzica. Daca esti confuz si nu stiicare [].

Mai multe nave militare NATO au ajuns in Marea Neagra, pentru exercitii la care participa si militari romani

Mai multe nave militare NATO au ajuns miercuri in Marea Neagra, unde vor participa la exercitii cu Fortele navale din Romania, Bulgaria si Turcia. Exercitiile navale vor include simulari de atacuri antiaeriene.

Barbatul care a tras mai multe focuri de arma asupra cladirii NSA, RETINUT de FBI

O persoana, care este banuita ca a tras in ultimele doua saptamini mai multe focuri de arma pe autostrazile din zona Baltimore-Washington, a fost retinuta de catre agentii federali americani, se arata.

Alunecari de teren in mai multe zone din Orsova. Locuintele se pot prabusi in orice moment

Mai multe case din Orsova sunt in pericol de a se prabusi din cauza alunecarilor de teren, care au afectat orasul in mai multe puncte. in mare pericol sunt trei case situate pe unde deal fiindca zidul de sprijin a cazut in prapastie.

Perchezitii la Primaria Ploiesti: Mai multe persoane sunt suspectate de fapte de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac marti dimineata perchezitii la sediul primariei din Ploiesti. in acest caz, mai multe persoane sunt suspectate de fapte de coruptie. in acest moment nu exista.

12.696 de reclamatii inregistrate la ASF in 2014, in scadere cu 5,78%/TOP 10 asiguratori cu cele mai multe reclamatii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a inregistrat anul trecut 12. 696 de noi petitii de la asigurati, in scadere cu 5,78% fata de 2013. Dintre acestea, 9. 316 de petitii au fost solutionate in favoarea petentilor. Din analiza primelor 10 societati de asigurari cu cele mai multe reclamatii la ASF reiese ca, exceptand City Insurance si Allianz-Tiriac care au inregistrat cresteri ale numarului de petitii, cu 36,58%, respectiv 22,37%, celelalte societati de asigurare au inregistrat scaderi ale petitiilor in anul 2014. In perioada analizata, Euroins 33,62%) si Astra 24,64%) au inregistrat cumulat un procent de 58,26% din totalul petitiilor adresate ASF.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )