Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai multe publicatii si organizatii ale romanilor din SUA i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa reconsidere nominalizarea lui George Maior in functia de ambasador in SUA

B1 B1,
Mai multe publicatii si organizatii ale romanilor din SUA i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa reconsidere nominalizarea lui George Maior in functia de ambasador in SUA

Mai multe publicatii si organizatii ale romanilor din SUA i-au transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohanni in care ii cer sa reconsidere nominalizarea lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei. continuă pe B1

Romani din SUA ii cer lui Iohannis sa reconsidere nominalizarea lui Maior ca ambasador

Un grup de romani de la publicatii si organizatii ale romanilor din SUA ii cer Presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare, sa reconsidere decizia de nominalizare a lui George Maior ca ambasador in SUA si sa desemneze o alta persoana care sa aiba credibilitate pentru a putea conlucra cu comunitatile romanesti.

Romanii din SUA nu-l vor pe George Maior ambasador: SRI s-a implicat in politica si in justitie dincolo de limitele legii. Scrisoare catre Iohannis

Mia multe publicatii si organizatii ale romanilor din SUA i-au transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cer sa reconsidere nominalizarea lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei la Washington.

Mai multe publicatii au anuntat ca Dan Sova si-ar fi dat demisia din Senat. Senatorul neaga informatia

Mai multe site-uri printre care ziare. com, realitatea. net, gandul. info, au anuntat ca Dan Sova si-a fi dat demisia din Senat miercuri, inainte de Biroul Permanent sa discute cazul sau. Potrivit stiripesurse. ro,.

E ceva putred la Tiraspol. Mai multe organizatii civile din Transnistria ii cer protectie in caz de amenintare lui Vladimir Putin

Mai multe organizatii civice din Transnistria, reunite luni la Tiraspol, au decis sa se adreseze presedintelui rus Vladimir Putin pentru a cere protectie in caz de amenintare, scrie gazeta. ru. Pe de alta parte, ministerul rus al Apararii sustine ca ia in calcul cele mai negative scenario in privinta conflictului transnistrean, dupa ce Ucraina a denuntat mai multe acorduri militare semnate cu Moscova.

O persoana a murit si mai multe au disparut in urma inundatiilor

Inundatiile din Texas au facut cel putin un mort, mai multi disparuti si au distruse case ieri, potrivit autoritatilor, care avertizeaza ca este asteptata o noua inrautatire a vremii, transmite AFP.

Ziua Copilului va fi sarbatorita in Buzau prin mai multe concursuri si spectacole organizate de Consiliul Judetean

Consiliul Judetean Buzau organizeaza la sfarsitul acestei saptamani o serie de evenimente cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Spectacolele si concursurile sportive, cele mai multe organizate in parcurile Crang si Tineretului, vor incepe mai devreme de 1 iunie.

Cele mai multe magazine din Romania nu doneaza mancarea din cauza taxelor: Daca o lasa sa se strice, nu mai achita bani la stat

Recenta lege adoptata in franta potrivit careia supermarketurile sunt obligate sa doneze mancarea nevanduta a starnit reactii si la Bucuresti. in Romania, cele mai multe magazine nu doneaza mancare.

Turcia: Autoritatile denunta un atac terorist, dupa ce mai multe obuze de mortiera au fost lansate spre o baza militara turca

Autoritatile din Turcia denunta un atac terorist, dupa ce mai multe obuze au fost lansate, luni, spre o baza militara din estul Turciei, informeaza site-ul ziarului Hurriyet, citat de Mediafax. Atacul, care.

Seful asociatiei Agent Green, atacat cu bate de mai multe persoane in timpul unei documentari despre proiectul hidrocentralei de pe Raul Alb (VIDEO)

Gabriel Paun, seful asociatiei Agent Green a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de mai multe persoane in timp ce incerca sa se documenteze despre proiectul hidrocentralei de pe Raul Alb, din Georparcul.

Arad: Mai multe locuinte au fost inundate in urma unei furtuni care a cauzat si pene de curent izolate

Mai multe locuinte din Arad au fost inundat in noaptea de duminica spre luni din cauza unei furtuni care a rupt si copaci care au cazut peste autoturisme si cablurile retelei de electricitate care dus la pene de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )