Libnet.ro
UNICEF

13:00

Romani din SUA ii cer lui Iohannis sa reconsidere nominalizarea lui Maior ca ambasador

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romani din SUA ii cer lui Iohannis sa reconsidere nominalizarea lui Maior ca ambasador

Un grup de romani de la publicatii si organizatii ale romanilor din SUA ii cer Presedintelui Klaus Iohannis, intr-o scrisoare, sa reconsidere decizia de nominalizare a lui George Maior ca ambasador in SUA si sa desemneze o alta persoana care sa aiba credibilitate pentru a putea conlucra cu comunitatile romanesti. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe publicatii si organizatii ale romanilor din SUA i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa reconsidere nominalizarea lui George Maior in functia de ambasador in SUA

Mai multe publicatii si organizatii ale romanilor din SUA i-au transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohanni in care ii cer sa reconsidere nominalizarea lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei.

DOCUMENT. Tariceanu si colegii din PLR ii cer lui Iohannis sa le demita pe Kovesi si Livia Stanciu. De ce le acuza pe magistrate

Calin Popescu Tariceanu si colegii lui din PLR ii cer lui Klaus Iohannis sa le demita pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si pe presedinta iCCJ, Livia Stanciu, dupa ce Mariana Rarinca, arestata preventiv pentru ca ar fi santajat-o pe sefa iCCJ, a fost gasita nevinovata de Curtea de Apel Bucuresti.

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate de alarme false

Cel putin patru curse aeriene transatlantice spre diferite orase din SUA au fost vizate, luni, de telefoane anonime de amenintare, anunta DPA, citat de Agerpres. Cu toate acestea, toate alertele s-au dovedit a fi.

YLC Entrepreneurship - programul de antreprenoriat care te conecteaza cu investitori de top din SUA si Europa

YLC Entrepreneurship , program de mentorat pentru tinerii antreprenori din regiune, isi propune sa actioneze ca o punte de legatura intre talentul tehnologic din Romania si investitori de cel mai inalt calibru din Europa si SUA.

Manuale sataniste, distribuite in scoli din SUA: Gruparea Templul Satanic invoca dreptul la libertate religioasa (FOTO)

Gruparea Templul Satanicdin SUA a realizat o carte de colorat cu tematica satanica ce va fi distribuita in scolile din Florida, scrie wonkette. com. Satanistii invoca dreptul la libertate religioasa.

Atac ARMAT intr-un centru comercial din SUA. Doua persoane au murit

Un barbat a deschis focul intr-un centru comercial din Dakota de Nord si a omorat o persoana. Atacatorul a fost ucis in confruntarile cu fortele de ordine, informeaza Mediafax.

Bursele din SUA si Canada au deschis in scadere

Bursele din Statele Unite si Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Inundatiile din SUA au facut trei victime

Cel putin trei persoane au murit, duminica, in urma inundatiilor provocate de ploile abundente din statele americane Texas si Oklahoma, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Un politist din SUA a fost achitat in cazul uciderii a doi afroamericani neinarmati

Un ofiter de politie din Statele Unite a fost achitat sambata de un judecator din Cleveland in cazul uciderii a doi afroamericani neinarmati, in noiembrie 2012, relateaza BBC News Online, preluat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )