Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe state din SUA, afectate de ploi torentiale si inundatii

B1 B1,
Mai multe state din SUA, afectate de ploi torentiale si inundatii

Mai multe state din SUA au fost afectate, in ultimele zile de ploi torentiale si inundatii, relateaza AFP. Astfel, ploile torentiale au provocat inundatii, miercuri, in nordul statului Florida, unde o. continuă pe B1

COD GALBEN de averse si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi, atentionari Cod Galben de fenomene meteo extreme, valabile in mai multe judete din tara, in urmatoarele ore, scrie Agerpres. Potrivit sursei citate, intre orele 16,55 si 17,55, in.

METEO Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, miercuri seara, sub cod galben de furtuni. Meteorologii au anuntat ploi, grindina, dar si descarcari electrice.

Desfasurari IMPRESIONANTE de forte pentru oprirea RUSIEI. Cele mai mari state din Europa iau parte alaturi de SUA

Polonia, Marea Britanie si Danemarca vor prelua de la Statele Unite ale Americii responsabilitatea supravegherii aeriene a tarilor baltice, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc miercuri la baza aeriana din.

METO Cod galben de furtuna, emis pentru mai multe judete. Este vizat si judetul Brasov

Mai multe judete din tara se afla joi sub cod galben de furtuni. Specialistii au precizat ca in unele zone cantitatile de precipitatii care vor cadea vor depasi 30 de litri pe metru patrat, fiind asteptate insa si caderi de grindina. Si judetul Brasov se afla sub o astfel de avertizare.

METEO Cod galben de furtuna, emis pentru mai multe judete. Este vizat si judetul Brasov

Mai multe judete din tara se afla joi sub cod galben de furtuni. Specialistii au precizat ca in unele zone cantitatile de precipitatii care vor cadea vor depasi 30 de litri pe metru patrat, fiind asteptate insa si caderi de grindina. Si judetul Brasov se afla sub o astfel de avertizare.

Un crater urias a inghitit mai multe masini si case

Un crater urias s-a format intr-un cartier din orasul american Baltimore. Potrivit autoritatilor locale, mai multe masini au fost inghitite de pamant si cateva case au fost afectate. Martorii povestesc cum.

Incredibil! Un hot din SUA a incercat sa comita un jaf, inarmat cu un CARTOF

Un hot de tot rasul a ajuns in custodia politiei americane. Este acuzat ca a incercat sa comita mai multe jafuri inarmat cu un cartof. Dupa cum era de asteptat, n-a prea avut noroc. intr-unul dintre cazuri.

Romania a doua cea mai slaba economie din UE, dupa Grecia- in viziunea europenilor

Romania este a doua cea mai slaba tara UE din punct de vedere economic, dupa Grecia, si unul dintre cele mai putin influente state din Europa, la polul opus situandu-se Germania, potrivit studiului Ipsos European Pulse.

Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA: Lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov.

Darth Vader de Rusia: Cine este Igor Sechin, seful gigantului petrolier rus Rosneft, vizat de sanctiunile SUA, cea mai influenta persoana din tara dupa Putin

Igor Sechin este cel mai sonor dintre numele responsabililor rusi vizati de noua serie de sactiuni anuntata luni de Statele Unite. Sechin, un vechi apropiat al lui Vladimir Putin si care conduce in prezent gigantul petrolier de stat Rosneft, este considerat unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia. Sechin este lesne cea mai influenta persoana din tara dupa Putin, spune Serghei Markov, un analist politic care ofera consultanta Kremlinului si este rector adjunct la Academia Rusa de Stiinte Economice Plehanov. Putin are incredere in el mai mult decat in oricine, afirma Markov despre cel numit si Darth Vader de Rusia, potrivit Business Insider. Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )