Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
METEO Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, miercuri seara, sub cod galben de furtuni. Meteorologii au anuntat ploi, grindina, dar si descarcari electrice. continuă pe Adevărul

Stan Mustata a cerut bani spre a da decizii favorabile pentru mai multe persoane

Judecatorul Stan Mustata a cerut, in mai multe randuri, bani spre a da pronuntari favorabile pentru sapte persoane, printre acesta numarandu-se un condamnat din dosarul transferurilor, in unul dintre cazuri magistratul solicitand 30. 000 de euro.

ANM: Cod galben de furtuna in trei judete din sudul tarii

Meteorologii au emis, miercuri dupa-amiaza, o avertizare cod galben de furtuna in trei judete din sudul tarii. Astfel, frecvente descarcari electrice si grindina se vor semnala in intervalul 16:00 si 17:00 .

Cod Galben de inundatii pe raul Jiu pana la ora 18:00

Hidrologii au anuntat cod galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

Perchezitii in Capitala la mai multe saloane de masaj erotic. Sunt cautati proxeneti si prostituate

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in Capitala, pentru prinderea membrilor unei grupari de proxeneti. Din primele informatii se pare ca mai multe femei, care erau angajate la saloane de masaj erotic, intretineau si relatii sexuale cu clientii contra unor sume de bani cuprinse intre 100 si 600 de euro, bani ce reveneau proxenetilor.

LG a vandut cu 20% mai multe smartphone-uri in T1 si a depasit pragul de 12 mil. de unitati comercializate

LG Electronics, unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, a vandut 12,3 milioane de smartphone-uri in T1, cu 19% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, reusind sa creasca veniturile companiei pe aceasta divizie la 3,2.

Secretara directorului general al OPCOM, retinuta dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false

Secretara directorului general alOPCOM a fost retinuta, marti, dupa ce ar fi emis mai multe adeverinte de salariu false, inseland astfel mai multe unitati bancare, scrie Mediafax. Margareta Stancu,.

Multinationalele, de 6 ori mai multe decat firmele mari romanesti

Numarul grupurilor de firme romanesti a fost in 2012 de 5. 689, in timp ce cele de multinationale erau de aproape sase ori mai multe, respectiv 31. 718, din care majoritatea controlate din strainatate, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

Gorj: O tanara a ajuns la spital dupa ce iubitul sau a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul in cap

O tanara de 23 de ani din judetul Gorj a ajuns la spital dupa ce iubitul sau a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul in cap, acesta luandu-si zilele in cele din urma. Incidentul s-a petrecut in orasul.

Cod galben de inundatii pe doua rauri din tara pana la ora 18.00

Hidrologii au mentinut codul galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

Cod galben de inundatii pe doua rauri din tara pana la ora 18:00

Hidrologii au mentinut codul galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )