Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod galben de inundatii pe doua rauri din tara pana la ora 18:00

Adevărul Adevărul,
Cod galben de inundatii pe doua rauri din tara pana la ora 18:00

Hidrologii au mentinut codul galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii pe doua rauri din tara pana la ora 18.00

Hidrologii au mentinut codul galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

METEO Cod galben de ceata in doua judete din Moldova. Alte trei judete sunt inca sub codul portocaliu de inundatii

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod galben de ceata, valabila pana sambata la pranz in zona Moldovei, care va afecta si circulatia pe drumurile nationale si europene. in schimb, in Mehedinti, Dolj si Gorj ramane valabil pana la ora 18. 00 codul portocaliu de inundatii.

Cod Galben de inundatii prelungit pana duminica, in Dambovita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat Atentionarea hidrologica din data de 23 aprilie 2014, fenomenele vizate constand in cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE, scurgeri pe versanti, torenti si paraie cu posibile efecte de inundatii locale.

Cod Galben de inundatii pe raul Jiu pana la ora 18:00

Hidrologii au anuntat cod galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

METEO Trei judete din tara sunt inca sub codul portocaliu de inundatii

Hidrologii mentin codul portocaliu de inundatii pana sambata la ora 18. 00, valabil in judetele cele mai afectate de ploile din ultimele zile, Mehedinti, Dolj si Gorj. Iar codul galben de inundatii este valabil pentru rauri din 15 judete ale tarii.

Avertizare cod galben de ploaie in Bucuresti si Ilfov

Meteorologii eu emis joi dimineata o avertizare cod galben pentru Bucuresti si judetul Ilfov pana la ora 08.

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri seara

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri la ora 20. 00, potrivit unei atentionari emise joi de Administratia Nationala de Meterologie ANM). Cele noua judete,.

Romania sub ape. Cod galben de ploi in 9 judete

Noua judete din jumatatea de sud a tarii, respectiv Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Vrancea, raman sub cod galben de ploi pana vineri la ora 20. 00, potrivit.

Noua judete din Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, sub cod galben de ploi

Noua judete din sudul tarii se afla, pana vineri seara, sub cod galben de ploi, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Bucurestiul, sub cod galben de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare. Cod galben conform careia pana la ora 8. 30 in Capitala si judetul Ilfov, mai ales jumatatea sudica, se vor semnala frecvente descarcari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )