Libnet.ro
UNICEF

08:00

METEO Trei judete din tara sunt inca sub codul portocaliu de inundatii

Adevărul Adevărul,
METEO Trei judete din tara sunt inca sub codul portocaliu de inundatii

Hidrologii mentin codul portocaliu de inundatii pana sambata la ora 18. 00, valabil in judetele cele mai afectate de ploile din ultimele zile, Mehedinti, Dolj si Gorj. Iar codul galben de inundatii este valabil pentru rauri din 15 judete ale tarii. continuă pe Adevărul

Noua judete din Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, sub cod galben de ploi

Noua judete din sudul tarii se afla, pana vineri seara, sub cod galben de ploi, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Spargatori de case in serie. Doi tineri din Botosani sunt banuiti ca au jefuit 18 apartamente din trei judete

Doi botosaneni au facut ravagii in trei judete. in doar trei luni de zile au reusit sa jefuiasca 18 apartamente. Acestia au fost prini si dusi in arest la Botosani. Magistratii se vor pronunta asupra pedepsei ce urmeaza sa fie aplicata celor doi spargatori.

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri seara

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri la ora 20. 00, potrivit unei atentionari emise joi de Administratia Nationala de Meterologie ANM). Cele noua judete,.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora. Avertizarea a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

O fetita de trei ani din Giurgiu a fost gasita moarta la doua zile de la anuntul disparitiei sale

Politistii au gasit sambata dimineata cadavrul unei fetite de trei ani din Giurgiu, data disparuta in urma cu doua zile, scrie Mediafax. Trupul copilului care a disparut joi seara de acasa a fost gasit.

Mai multi medici de la Spitalul de chirurgie plastica si reparatorie din Bucuresti sunt urmariti penal (VIDEO)

Un numar de 16 medici si cinci asistente de la Spitalul de chirurgie plastica si reparatorie din Bucuresti sunt urmariti penal. Ei sunt acuzati ca puneau, in mod deliberat, diagnostice false pacientilor,.

Cod portocaliu de inundatii in Giurgiu si galben in trei judete pana miercuri la 16.00

Un sector din raul Neajlov, in judetul Giurgiu, ramane sub cod portocaliu, iar raurile Calmatui, Vedea, Teleorman, Sabar, Ialomita si Paraul Cainelului, din judetele Teleorman, Giurgiu si Ialomita,.

Coduri de inundatii in noua judete din jumatatea de sud a tarii

Codurile portocaliu si galben de inundatii vor fi mentinute pana sambata seara pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Hunedoara, Olt, Valcea, Teleorman, Arges si Dambovita, avertizarile emise anterior pentru celelalte rauri fiind ridicate vineri.

Investitorii nu sunt inca pregatiti sa cumpere la preturi mai ridicate

Bursa de Valori Bucuresti simbol BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 24,8 milioane lei aproximativ 5,5 milioane euro), din care 4,3 milioane de lei au reprezentat deal-uri cu BRD 3,8 milioane lei) si SNP Petrom 0,5 milioane lei).

Cicatricile razboiului din Kosovo raman inca ascunse. Groapa comuna a peste 250 de etnici albanezi este cautata intr-un sat din Serbia

O echipa de specialisti a inceput lucrarile de excavare intr-o groapa comuna din Serbia, acolo unde se crede ca exista ramasitele a peste 250 de etnici albanezi, ucisi in timpul razboiului din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )