Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noua judete din Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, sub cod galben de ploi

România Liberă România Liberă,
Noua judete din Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, sub cod galben de ploi

Noua judete din sudul tarii se afla, pana vineri seara, sub cod galben de ploi, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri seara

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri la ora 20. 00, potrivit unei atentionari emise joi de Administratia Nationala de Meterologie ANM). Cele noua judete,.

ANM: Cod galben de ploi in 11 judete din Oltenia, nordul Munteniei si sudul Moldovei (FOTO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ploi valabila in Oltenia, jumatatea estica a Banatului, nordul Munteniei si sudul Moldovei. in intervalul miercuri, 23 aprilie, ora 20:00 - joi, 24.

Cod Portocaliu de inundatii in noua judete pana sambata seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA) a emis o noua avertizare hidrologica pentru noua judete din tara, care se vor afla sub cod portocaliu de inundatii in intervalul joi ora 20. 00 - sambata, ora 18. 00, potrivit Mediafax.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora. Avertizarea a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )