Libnet.ro
UNICEF

08:00

Romania sub ape. Cod galben de ploi in 9 judete

Antena3 Antena3,
Romania sub ape. Cod galben de ploi in 9 judete

Noua judete din jumatatea de sud a tarii, respectiv Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Vrancea, raman sub cod galben de ploi pana vineri la ora 20. 00, potrivit. continuă pe Antena3

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora. Avertizarea a fost emisa pentru judetele Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Dolj, Mehedinti, Hunedoara si Caras-Severin.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic in 11 judete din jumatatea de sud a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora.

Prahova, sub cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica

Ploile revin in Prahova de miercuri seara, de la ora 20. 00, si pana joi seara, la ora 23. 00, cand judetul este avertizat cod galben cu instabilitate atmosferica si precipitatii insemnate cantitativ.

Cod galben de ploi in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o avertizare de cod galben de ploi, valabila pentru 11 judete.

Avertizare cod galben de ploi si vant puternic in 11 judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 11 judete din jumatatea de sud a tarii, unde de miercuri seara pana joi seara vor fi averse, descarcari electrice si izolat grindina, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala.

ANM: Cod galben de ploi in 11 judete din Oltenia, nordul Munteniei si sudul Moldovei (FOTO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod galben de ploi valabila in Oltenia, jumatatea estica a Banatului, nordul Munteniei si sudul Moldovei. in intervalul miercuri, 23 aprilie, ora 20:00 - joi, 24.

ANM: Cod galben de ploi in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov

Bucurestiul si judetul Ilfov se afla joi dimineata sub avertizare cod galben de ploi. Meteorologii au anuntat frecvente descarcari electrice si grindina, intensificari ale vantului si averse ce pot cumula.

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri seara

Noua judete din jumatatea de sud a tarii raman sub cod galben de ploi pana vineri la ora 20. 00, potrivit unei atentionari emise joi de Administratia Nationala de Meterologie ANM). Cele noua judete,.

Noua judete din Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, sub cod galben de ploi

Noua judete din sudul tarii se afla, pana vineri seara, sub cod galben de ploi, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Revin ploile. Buzaul intra de miercuri seara sub avertizarea de Cod Galben

Judetul Buzau, alaturi de alte zece judete din sudul, centrul si sud-estul tarii, intra de miercuri seara, de la ora 23, sub Cod galben de ploi si vijelii. Avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana joi, la ora 23.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )