Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM: Cod galben de furtuna in trei judete din sudul tarii

B1 B1,
ANM: Cod galben de furtuna in trei judete din sudul tarii

Meteorologii au emis, miercuri dupa-amiaza, o avertizare cod galben de furtuna in trei judete din sudul tarii. Astfel, frecvente descarcari electrice si grindina se vor semnala in intervalul 16:00 si 17:00 . continuă pe B1

METEO Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, miercuri seara, sub cod galben de furtuni. Meteorologii au anuntat ploi, grindina, dar si descarcari electrice.

Cod Galben de inundatii pe raul Jiu pana la ora 18:00

Hidrologii au anuntat cod galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

Cod galben de inundatii pe doua rauri din tara pana la ora 18.00

Hidrologii au mentinut codul galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

Cod galben de inundatii pe doua rauri din tara pana la ora 18:00

Hidrologii au mentinut codul galben de inundatii pe raul Jiu, sectorul aval Filiasi judetul Dolj), si pe raul Cosustea, afluent al Motrului, in judetul Mehedinti, valabil pana duminica la ora 18.

Politistii efectueaza perchezitii in trei judete; prejudiciu de aproape 500 mii lei

In aceasta dimineata, peste 50 de politisti din Constanta, Ialomita si Bacau, cu sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale - I. , efectueaza mai multe perchezitii in trei jude and te, sub aspectul unor infractiuni al caror prejudiciu este de aproape 500 mii lei, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Samsung - profit net in crestere cu 7,3% pana la 7,5 miliarde dolari in primele trei luni din 2014/Vanzarile diviziei de telefoane mobile au scazut

Samsung Electronics, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a raportat un profit net de 7,4 trilioane woni 7,5 miliarde dolari) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Bloomberg. Pe de alta parte, vanzarile diviziei de telefoane mobile, care reprezinta cel mai mult in afacerile producarorului, au scazut pana la 32,4 trilioane woni 31 miliarde dolari), la cel mai mic nivel din ultimele cinci trimestre, in conditiile in care producatorii chinezi rivali au castigat teren in pietele emergente.

Veniturile Orange in Romania au crescut cu 4,9% pana la 230 milioane euro, iar numarul clientilor a depasit 10,3 milioane (n.a SIM-uri valabile) in primele trei luni din 2014

Veniturile inregistrate de Orange Romania in primele trei luni ale anului 2014 au fost de 230 milioane de euro, in crestere cu 4,9% fata de perioada similara a anului trecut, pe baza comparabila, a anuntat marti liderul pietei locale de telefonie mobila. La 31 martie 2014 Orange avea 10. 000 de clienti n. a SIM-uri valabile), in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cand operatorul a raportat 10. 262 de clienti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )