Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mai multe zone din trei judete, fara curent electric

România Liberă România Liberă,
Mai multe zone din trei judete, fara curent electric

Locuitorii mai multor zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu raman, miercuri, fara curent electric, din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie. continuă pe România Liberă

Inundatii au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatii au facut.

Inundatiile au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatiile au facut de.

Alunecari de teren in Bacau: Mai multe gospodarii din orasul Comanesti sunt in pericol (VIDEO)

Probleme in judetul Bacau din cauza ploilor torentiale. Mai multe case din orasul Comanesti sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren. intr-o interventie telefonica pentru.

Comisia de ancheta: Au fost localizate mai multe fragmente din carlinga avionului EgyptAir

Comisia de ancheta egipteana, care investigheaza cauzele prabusirii avionului companiei EgyptAir in Marea Mediterana, in data de 19 mai, a anuntat, miercuri seara, ca fragmente din carlinga avionului au fost localizate in mai multe situri.

Apele s-au revarsat in mai multe locuinte din Dambovita. Pana cand mai ploua

Pompierii damboviteni au actionat, luni, pentru evacuarea apei din mai multe locuinte din Targoviste si Pucioasa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dambovita.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

Retelele de apa si canalizare, un lux pentru cele mai multe localitati din Baragan

Un raport al Prefecturii Ialomita scoate in evidenta starea deficitara a utilitatilor publice existente in judet. Cele mai multe probleme le impune reteaua de apa si canalizare, la care foarte putini oameni au acces.

Au avut un soc cand si-au dat seama ca ceva misca in mai multe sticle de plastic! Le-au dat lacrimile si au pus instant mana pe foarfece

Mai multi vamesi din Indonesia au ramas fara cuvinte cand au descoperit ce se afla in geanta unor barbati. Desi la prima vedere, pareau niste banale sticle de plastic colorate, adevarul era de fapt altul. Vamesii.

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in CL, CJ si in mai multe comune

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in Consiliul Local Cluj-Napoca, in Consiliul Judetean, dar si in mai multe comune din judet, Uniunea urmarind astfel pastrarea postului de viceprimar in municipiul resedinta.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete, pana marti la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, valabila pana marti dupa-amiaza in mai multe bazine hidrografice, situate pe raza a 17 judete din vestul, sud-vestul, sudul si sud-estul tarii, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )