Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mai multi absolventi la o prezenta mult redusa.

România Liberă România Liberă,
Mai multi absolventi la o prezenta mult redusa.

Pe fondul unui examen de bacalaureat cu iz penal, presarat cu numeroase scandaluri intens mediatizate, cifrele de promovabilitate arata mult mai bine decat in anii trecuti. Aparent. Procentul de promovare a examenului de bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52 la suta, informeaza Ministerul Educatiei. Dupa centralizarea a 93,7 la suta din date, s-a constatat ca 62,09 la suta dintre absolventii de clasa a XII-a din promotia 2012 - 2013 au promovat bacalaureatul, ca si 31,01 la . continuă pe România Liberă

BAC 2013. Mai multi absolventi la o prezenta mult redusa.

Pe fondul unui examen de bacalaureat cu iz penal, presarat cu numeroase scandaluri intens mediatizate, cifrele de promovabilitate arata mult mai bine decat in anii trecuti. Aparent. Procentul de promovare a examenului de bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52 la suta, informeaza Ministerul Educatiei. Dupa centralizarea a 93,7 la suta din date, s-a constatat ca 62,09 la suta dintre absolventii de clasa a XII-a din promotia 2012 - 2013 au promovat bacalaureatul, ca si 31,01 la .

BAC 2013 Ultimul examen: cei mai multi candidati la bacalaureat au ales proba la Biologie

Absolventii de liceu care sustin Bacalaureatul 2013 au inceput proba la alegere a profilului si specializarii, ultimul examen din sesiunea iunie-iulie a BAC-ului. Examenul a inceput la ora 9:00 si dureaza 3 ore. Cei mai multi candidati au ales disciplina Biologie pentru proba scrisa. Aproximativ 67. 700 de absolventi de liceu vor da examen la aceasta disciplina, scrie Mediafax.

Un individ a DETONAT o BOMBA in sala de examen. Marturia studentului care l-a imobilizat pe atacator: Voia sa detoneze BOMBA cand erau mai MULTI studenti

Incident socant petrecut la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Un individ neidentificat a intrat in sala de examen, unde mai multi studenti sustineau examenul de licenta, si a detonat un dispozitiv.

Ambasadorul lui Ben Laden in Europa a fost expulzat dupa mai multi ani de proceduri

Avionul care il transporta pe islamistul radical Abu Qatada, expulzat de Londra dupa mai multi ani de proceduri, a aterizat duminica dimineata la Amman, a anuntat un oficial iordanian, citat de AFP, conform.

Donescu, secretar de stat in ME, s-a intalnit cu mai multi oficiali din Macedonia si Muntenegru

Manuel Donescu, secretar de stat in Ministerul Economiei ME), a efectuat o vizita in Republica Macedonia si Muntenegru in perioada 3-4 iulie, in cadrul delegatiei conduse de ministrul roman al afacerilor externe, potrivit unui comunicat de presa.

Iasi, judetul cu cei mai multi tineri din tara

Clasamentul celor mai tinere judete din Romania este condus de Iasi cu o pondere a tinerilor sub 24 de ani de 33,86% in populatia totala a judetului 772. 348), urmat de alte trei judete din regiunea Moldovei, si anume Suceava, Vaslui si.

OMT catre Romania: Puteti atrage mai multi turisti straini prin produse noi si promovare

Romania este o tara cu multe atuuri, de la resurse naturale la oameni calzi, insa pentru cresterea turismului si atragerea mai multor turisti este nevoie de dezvoltarea de produse turistice si de o mai buna promovare, care sa depaseasca granitele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )