Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mai multi directori de spitale AU FOST DEMISI. Nicolaescu: Asta este legea

Antena3 Antena3,
Mai multi directori de spitale AU FOST DEMISI. Nicolaescu: Asta este legea

Mai multi directori de spitale din tara au fost demisi de Ministerul Sanatatii. Principalul motiv pentru care au fost lasati fara serviciu sunt datoriile mari acumulate de spitalele pe care le. continuă pe Antena3

EXCLUSIV. Mai multi directori de spitale AU FOST DEMISI. Nicolaescu: Asta este legea

Mai multi directori de spitale din tara au fost demisi de Ministerul Sanatatii. Principalul motiv pentru care au fost lasati fara serviciu sunt datoriile mari acumulate de spitalele pe care le.

Mai multi directori ai Daimler anchetati, dupa ce au angajat un fost consilier al lui Merkel

Mai multi membri din Consiliul de Administratie al grupului german Daimler sunt anchetati de procurorii din Berlin dupa ce au angajat ca lobbyist un fost consilier al cancelarului Angela Merkel, relateaza Bloomberg.

Doi politisti bucuresteni au fost demisi, dupa ce au cerut spaga unei jurnaliste si au ...

Doi politisti locali ai Sectorului 2 au fost demisi dupa ce unul i-ar fi cerut mita unei jurnaliste pentru anularea unei amenzi, iar celalalt l-ar fi bruscat pe un reporter. O jurnalista de la TVR a fost amendata pentru ca a parcat pe locul unui bucurestean care inchiriase locul de la primarie, ea gasind pe parbriz o hartie din care a aflat ca trebuie sa plateasca o amenda de 1. 500 de lei sau 750 de lei in 48 de ore. Astfel, a mers la sediul Politiei Locale a Sectorului 2, unde ofiterul de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )