Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi elevi si profesori din Drobeta Turnu Severin, depistati cu TBC. Medicii au declansat o ancheta

România Liberă România Liberă,
Mai multi elevi si profesori din Drobeta Turnu Severin, depistati cu TBC. Medicii au declansat o ancheta

Medicii epidemiologi au declansat, vineri, anchete la doua scoli din Drobeta Turnu Severin, dupa ce mai multi elevi si profesori au fost depistati cu tuberculoza. continuă pe România Liberă

Mehedinti: Elevi si profesori, diagnosticati cu TBC; alti sase minori sunt suspectati ca ar fi contractat bacilul Koch

Elevi si profesori din mai multe unitati de invatamant vor fi testati specific pentru bacilul Koch, dupa ce un minor si doua cadre didactice au fost depistati pozitiv la ultimul examen medical in Scoala Generala nr. 15 din Drobeta Turnu Severin, relateaza news. ro. De asemenea, alti doi elevi de la Liceul Lorin Salagean au fost diagnosticati cu tuberculoza.

Donatie de carti la Biblioteca din Sisesti din partea unui fost politist de frontiera

Peste 500 de volume ale familiei Zamfir din Drobeta Turnu Severin au ajuns vineri la Biblioteca scolara din localitatea mehedinteana Sisesti. Cartile au fost donate in ideea ca menirea acestora este sa fie citite de cat mai multi tineri.

Taxa pe apa de ploaie ar putea fi din nou platita de severineni daca Primaria pierde procesul cu SECOM SA

Taxa pe apa de ploaie continua sa ramana motiv de galceava la Turnu Severin. Desi in 2015, Consiliul Local a votat pentru eliminarea acestei taxe, furnizorul de servicii apa-canal, SECOM SA, nu s-a conformat si a dat primaria in judecata. Culmea este insa ca tocmai Primaria Drobeta Turnu Severin este actionarul majoritar la SECOM SA.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in T1 din 2017

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, atat fata de trimestrul precedent cat si fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor publicate, marti, de Eurostat.

ASA Targu Mures este prima echipa retrogradata din Liga I

Pandurii Targu Jiu a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 1-0 0-0), vineri, pe teren propriu, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un meci din etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de.

Soferii au ramas fara permis la trecerea de cale ferata din Portul severinean

Trei conducatori auto au ramas fara permise conducere pentru trei luni fiindca nu au respectat regulile de circulatie privind trecerea la nivel cu calea ferata, in cadrul unei actiunu organizate in zona Portului din Turnu Severin.

Romania adictiilor: Tot mai multi oameni sunt dependenti de droguri, jocuri de noroc si alcool |RADIOGRAFIE

Desi era etnobotanicelor a apus, multi romani, in special tineri, se lupta in continuare cu diverse dependente, de la consumul de substante interzise si alcool pana la jocuri de noroc si adictia de retelele online de socializare.

Demisie in masa in ALDE. Copresedintele unei organizatii de sector a plecat alaturi de mai multi membri din filiala

Fostul copresedintele ALDE Sector 1 Razvan Mitu, impreuna cu fosta echipa conservatoare din organizatie, a anuntat ca a demisionat din partid ca urmare a actiunilor intreprinse de presedintele.

A facut amor cu doua femei mai multi ani la rand. Ce s-a intamplat recent in viata celui mai norocos barbat din lume. Este minunat!

Povestea de viata a unui barbat din Marea Britanie pare desprinsa din filme. Adam Lyons a fost denumit, pe buna dreptate, cel mai norocos barbat din lume. in varsta de 36 de ani,.

Tot mai multi adolescenti din intreaga Europa se confrunta cu obezitate/ 60% dintre acestia nu fac deloc miscare

Un sfert din numarul adolescentilor din Anglia si Tara Galilor fac exces de dulciuri si 14% dintre acestia consuma sucuri acidulate zilnic, potrivit unui raport care arata ca obezitatea in randul adolescentilor creste in toata Europa. Un numar si mai mare de adolescenti se confrunta cu dinti cariati, in conditiile in care o treime dintre adolescenti consuma produse de patiserie si 60% dintre acestia isi petrec majoritatea timpului stand, potrivitThe Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )