Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multi functionari ai Consiliului Judetean Hunedoara, adusi la DNA, in dosarul presedintelui suspendat, Mircea Molot

B1 B1,
Mai multi functionari ai Consiliului Judetean Hunedoara, adusi la DNA, in dosarul presedintelui suspendat, Mircea Molot

Mai multi functionari din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara au fost chemati la sediul DNA Alba Iulia pentru a da declaratii in dosarul in care presedintele suspendat al CJ, Mircea Molot, este anchetat pentru. continuă pe B1

Sindicat Romatsa: Avem mai multi directori decat institutii similare din Germania si Franta, care au de trei ori mai multi angajati

Sindicalistii de la Romatsa sunt nemultumiti de noua organigrama impusa de conducere, prin care ar fi fost create mai multe posturi de directori decat sunt in institutiile similare din Germania si Franta, cu de peste trei ori mai multi angajati, si cer retragerea si rediscutarea documentului. Potrivit sindicalistilor din Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian Romatsa), prezenti joi la o conferinta de presa, noua organigrama prevede o capusare, crearea de posturi noi pentru clica politica.

INFOGRAFIC Topul judetelor din Romania cu cei mai multi pensionari. Care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite

Vineri dimineata, Statistica a transmis numarul pensionarilor si pensia medie lunara pe care o incaseaza acestia, datele privind ultimul trimestru din 2014. Pe scurt, avem circa 5,34 milioane de pensionari, in scadere cu 47. 000 de persoane fata de acelasi trimestru al anului precedent. Pensia medie lunara a fost in trimestrul IV 2014 de 847 lei, mai mare cu 4,4% fata de acelasi trimestru al anului precedent si egala cu cea din trimestrul III 2014. Capitala numara cei mai multi pensionari, urmata de judetele Prahova, Dolj si Cluj. La polul opus se afla Covasna si Tulcea, cu cei mai putini pensionari. Diferente mari regasim si la pensia minima calculata pe judet, ecartul dintre valoarea minima si cea maxima depasind 350 de lei 678 lei in judetul Giurgiu fata de 1068 lei in Municipiul Bucuresti). Cum sunt insa distribuiti pensionarii si care sunt riscurile economice ale unei populatii tot mai imbatranite, vedeti mai jos.

Corina Cretu: Presa scrie ca sunt femeia cu cei mai multi bani din Europa. Sotul se teme acum sa nu ne fie sparta casa

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a aratat ca in presa se spune ca ar fi femeia cu cei mai multi bani din Europa, fapt care l-a facut pe sotul ei sa spuna ca cineva le-ar putea.

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit dupa mai multi ani in care s-a luptat cu o boala grava

Jurnalista Rodica Ciobanu a murit miercuri dimineata, dupa mai multi ani in care s-a confruntat cu o boala grava. Rodica Ciobanu a fost jurnalist la Adevarul, iar in ultimii ani a fost editorialist la Gandul. An.

Drama in lumea sportului. Mai multi sportivi si-au pierdut viata intr-un accident de elicopter

Targicul eveniment s-a petrecut in Argentina, unde mai multi sportivi se deplasau pe calea aerului pentru a filma pentru un o emisiune TV de tip reality show.

Primarul Timisoara cere Guvernului mai multi bani pentru Spitalul de Copii

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, solicita, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta, ca Guvernul sa aloce mai mult de 5 milioane de lei pentru construirea unui nou corp de cladire la Spitalul de Copii din oras, relateaza Mediafax.

Armata Romana: bani mai multi, mediu de securitate in degradare

2014 a fost cel mai bun an bugetar pentru Armata Romana, din 2008 si pana in prezent, a declarat marti ministrul Mircea Dusa, cu prilejul autoevaluarii Ministerului Apararii Nationale pe anul 2014.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )