Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai multi membri si lideri de clanuri, retinuti pentru trafic de droguri

Antena3 Antena3,
Mai multi membri si lideri de clanuri, retinuti pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din. continuă pe Antena3

Procurorii DIICOT au retinut membrii din trei clanuri pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din vanzarea.

Primarul din Slatina, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul lui Darius Valcov

Primarul din Slatina, Minel Florin Prina, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, pentru trafic de influenta, in dosarul in care actualul ministru al Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal. in aceeasi cauza, a mai fost retinuta o persoana, iar alte doua se afla sub control judiciar pentru 60 de zile.

SUA ar putea mentine mai multi militari in Afganistan

SUA ar putea mentine mai multi militari in Afganistan, in 2016, au declarat oficiali americani citati de AP, conform Mediafax.

Lideri si membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, retinuti pentru trafic cu heroina

Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din vanzarea drogurilor, Tribunalul Bucuresti urmand sa decida daca acestia vor fi arestati.

Afacerist constantean, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut, astazi, pe omul de afaceri Virgil Roman Lungu, acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut, de la un denuntator, sume cuprinse intre 20. 000 euro si 50. 000 euro, ca sa intervina pe langa un magistrat din Tribunalul Constanta, pentru revocarea unor sechestre puse in dosarul denuntatorului.

Primarul din Slatina este arestat la domiciliu pentru trafic de influenta

Primarul din Slatina, Minel Prina, a fost arestat la domiciliu, in baza unei decizii de sambata seara a instantei supreme, procurorii DNA avand suspiciuni ca edilul este vinovat de trafic de influenta, sentinta fiind luata in dosarul de coruptie al.

iCCJ: Primarul din Slatina, Minel Prina, plasat in arest la domiciliu pentru trafic de influenta. Decizia nu este definitiva

Primarul din Slatina, Minel Prina, retinut in dosarul in care ministrul Finatelor, Darius Valcov este urmarit penal pentru tafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu, in baza unei decizii de.

UPDATE. Primarul din Slatina, ARESTAT la domiciliu pentru trafic de influenta, in dosarul lui Darius Valcov

Primarul Minel Prina a fost arestat la domiciliu, a decis, sambata seara, inalta Curte de Casatie si Justitie. Edilul din Slatina este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta, in dosarul in care ministrul Finantelor, Darius Valcov, este urmarit penal.

Tot mai multi germani vor iesirea Greciei din zona euro

Mai bine de jumatate dintre cetatenii Germaniei, respectiv 52%, se pronunta pentru iesirea Greciei din zona euro, potrivit unui sondaj de opinie realizat de postul de televiziune ZDF, dat publicitatii vineri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )