Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DIICOT au retinut membrii din trei clanuri pentru trafic de droguri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Procurorii DIICOT au retinut membrii din trei clanuri pentru trafic de droguri

Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor Stoaca, Tobosarii si Brutaru, in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din vanzarea. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii DIICOT in Bucuresti la trei clanuri de infractori

Procurorii DIICOT, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti-Serviciul Antidrog, au efectuat, 20 perchezitii domiciliare in Bucuresti, in.

Procurorii DIICOT audiaza 20 de persoane intr-un dosar de contrabanda cu tigarete

Procurorii DIICOT au efectuat, marti, 36 de perchezitii in Sibiu, Arad, Maramures, Suceava, Harghita si Brasov, in vederea destructurarii unui grup infractional, format din 24 de persoane, specializat in contrabanda cu tigarete, potrivit unui comunicat al institutiei.

PO Romania-Ucraina 2014-2020: 30% din fonduri sunt pentru Proiecte Majore de Infrastructura

Programul Operational Comun Romania-Ucraina 2014-2020 va avea 30% din fonduri alocate pentru Proiecte Majore de Infrastructura, care vor fi selectate prin incredintare directa, arata un comunicat remis azi redactiei.

Comisia juridica a Senatului are la dispozitie trei zile pentru elaborarea raportului in cazul Sova

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca cererea privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Dan Sova a fost trimisa la Comisia juridica, aceasta avand la dispozitie trei zile,.

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii: Pentru Institutul Cantacuzino ar trebui o discutie la nivel de CSAT

Problemele Institutului Cantacuzino ar trebui sa fie discutate in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), pentru ca institutul este o marca a Romaniei, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Alin Tucmeanu, in Comisia de sanatate din Camera Deputatilor, potrivit Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )