Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mai multi ministri, chemati la Cotroceni de Iohannis. Despre ce au discutat

Antena3 Antena3,
Mai multi ministri, chemati la Cotroceni de Iohannis. Despre ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe ministrii si reprezentantii altor institutii publice a caror activitate vizeaza relatia cu romanii din strainatate. La discutii au luat parte. continuă pe Antena3

Legea privind stergerea datoriilor pentru mai multi contribuabili a trecut de Parlament

Deputatii au adoptat marti, prin vot final, proiectul de lege care prevede stergerea datoriilor pentru mai multi contribuabili, scrie avocatnet. ro. Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat.

Grecia: Mai multi simpatizanti ai miscarii PAME au protestat impotriva unor eventual masuri de austeritate

Marti seara, mai multi simpatizanti ai miscarii PAME sindicate apropiate de partidul comunist grec KKE) au demonstrat in centrul Atenei impotriva unor eventuale noi masuri de austeritate pe care guvernul lui.

Klaus Iohannis, despre reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles: Migratia, securitatea si apararea europeana, cresterea economiei si a fortei de munca, pe agenda de discutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European de Vara de la Bruxelles, potrivit Administratiei Prezidentiale. Iohannis a precizat in cadrul unei conferinte de presa.

De Ziua Internationala a Iei, mai multi deputati au purtat ii traditional romanesti, in Parlament

Cu ocazia Zilei Internationale a Iei, mai multe deputate au venit, in Parlament, imbracate in ii ce reprezinta diferite zone ale tarii, scrie Agerpres. in Palatul Parlamentul a fost deschisa o expozitie cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )