Libnet.ro
UNICEF

13:00

Grecia: Mai multi simpatizanti ai miscarii PAME au protestat impotriva unor eventual masuri de austeritate

B1 B1,
Grecia: Mai multi simpatizanti ai miscarii PAME au protestat impotriva unor eventual masuri de austeritate

Marti seara, mai multi simpatizanti ai miscarii PAME sindicate apropiate de partidul comunist grec KKE) au demonstrat in centrul Atenei impotriva unor eventuale noi masuri de austeritate pe care guvernul lui. continuă pe B1

Turistii de pe litoral vor scoate mai multi bani din buzunar

Incepand din acest week-end, turistii care merg la mare vor scoate mai multi bani din buzunar. S-a terminat perioada reducerilor si a programelor speciale, iar hotelierii vor majora treptat tarifele pana la.

Romanii cheltuie din ce in ce mai multi bani pentru vacante

Potrivit unui studiu, 17 la suta dintre turistii romani aloca 4. 000 de lei pentru concediu, informeaza B1 TV. Suma este de peste trei ori mai mare decat acum 10 ani. De asemenea, numarul celor care nu pleaca in.

Business report: Pericol de seceta profunda in Romania. Guvernul ar putea subventiona energia electrica necesara irigatiilor; Orase din Romania cu aeroport. De unde isi iau zborul cei mai multi pasageri romani si straini; Industria IT ar putea sustine si

Afaceri din idei simple. In timp ce unii romani inca mai asteapta o idee revolutionara de afacere, care sa ii transforme in milionari peste noapte, altii demonstreaza ca pot avea succes aplicand un concept simplu, testat de ani de zile de altii. Esec al statului: Tilturile de stat pentru populatie, vandute doar pe jumatate. Termenul de depunere a cererilor pentru cumpararea de titluri de stat pentru populatie a expirat astazi la ora 13,00, dar au fost subscrise doar jumatate din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3386 seconds )