Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romanii cheltuie din ce in ce mai multi bani pentru vacante

B1 B1,
Romanii cheltuie din ce in ce mai multi bani pentru vacante

Potrivit unui studiu, 17 la suta dintre turistii romani aloca 4. 000 de lei pentru concediu, informeaza B1 TV. Suma este de peste trei ori mai mare decat acum 10 ani. De asemenea, numarul celor care nu pleaca in. continuă pe B1

Turistii de pe litoral vor scoate mai multi bani din buzunar

Incepand din acest week-end, turistii care merg la mare vor scoate mai multi bani din buzunar. S-a terminat perioada reducerilor si a programelor speciale, iar hotelierii vor majora treptat tarifele pana la.

Nimeni nu trebuie sa fie discriminat din cauza originii sale etnice sau rasiale. CE aloca mai multi bani pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare. De aceea, Comisia Europeana va aloca mai multe fonduri.

Diaspora ajuta cu bani grei Romania: Romanii care lucreaza in strainatate au trimis anul trecut acasa 4,2 miliarde de euro, adica mai multi bani decat au investit strainii la noi

Romanii care lucreaza peste granita au trimis anul trecut in tara 4,2 miliarde de euro. Aceasta suma depaseste cu mult investitiile straine in Romania. Conationalii care lucreaza in Italia au.

Romanii pleaca tot mai des in vacante. Unde ne petrem concediul

Dupa un an de munca, un concediu lung si binemeritat este solutia ideala. Asta spun din ce in ce mai multi romani, in fiecare an. Apetitul conationalilor nostri pentru vacante a crescut vazand cu ochii in.

Daily Mail continua campania negativa la adresa Romaniei: Tabloidul britanic acuza ca niste romani ar fi incercat sa rapeasca mai multi copii britanici

Daily Mail a publicat un articol despre niste romani care ar fi incercat sa rapeasca mai multi copii britanici dintr-un hotel din Cipru, informeaza B1 TV. Stirea s-a dovedit a fi si de aceasta data falsa.

Business report: Pericol de seceta profunda in Romania. Guvernul ar putea subventiona energia electrica necesara irigatiilor; Orase din Romania cu aeroport. De unde isi iau zborul cei mai multi pasageri romani si straini; Industria IT ar putea sustine si

Afaceri din idei simple. In timp ce unii romani inca mai asteapta o idee revolutionara de afacere, care sa ii transforme in milionari peste noapte, altii demonstreaza ca pot avea succes aplicand un concept simplu, testat de ani de zile de altii. Esec al statului: Tilturile de stat pentru populatie, vandute doar pe jumatate. Termenul de depunere a cererilor pentru cumpararea de titluri de stat pentru populatie a expirat astazi la ora 13,00, dar au fost subscrise doar jumatate din.

Stelu vrea sa mearga la Londra, ca sa faca bani pentru DNA

Gheorghe Stelian cere voie judecatorilor sa mearga la Londra, pentru a vinde doua terenuri. Omul de afaceri, aflat sub control judiciar in dosarul Bica 1, al despagubirilor ilegale de la ANRP, spune ca.

Bursa din Polonia pregateste terenul pentru listarea companiilor romanesti

Reprezentantii Bursei din Varsovia isi mentin strategia anuntata recent, potrivit careia Warsaw Stock Exchage WSE) isi doreste sa atraga la listare tot mai multe companii din regiunea Europei Centrale si de Est.

Cea mai buna audienta pentru NBA din era post Michael Jordan

Finala NBA din acest an dintre Golden State Warriors si Cleveland Cavaliers a inregistrat cea mai ridicata audienta in randul fanilor din ultimii 17 ani.

Studiu Mercer: Bucurestiul, pe locul 178 in clasamentul modial al celor mai scumpe orase pentru expati

Potrivit unui studiu Mercer, Bucurestiul a coborat noua locuri, ajungand pe pozitia 178, in topul celor mai scumpe 207 orase de locuit pentru expati, informeaza Ziarul Financiar. Cercetarea, realizata in luna.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )