Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi parlamentari propun o noua sarbatoare nationala: 15 mai, Ziua ardelenilor

B1 B1,
Mai multi parlamentari propun o noua sarbatoare nationala: 15 mai, Ziua ardelenilor

Mai multi parlamentari PNL si PMP vor ca pe ziua de 15 mai sa fie sarbatorita Ziua ardelenilor, zi de sarbatoare nationala, deoarece actul istoric de la 1 Decembrie 1918 a avut la baza programul revolutiei ro. continuă pe B1

PNL si PMP vor o noua sarbatoare Nationala: Ziua ardelenilor

Mai multi parlamentari PML si PMP vor ca ziua de 15 mai sa devina Ziua ardelenilor, zi de sarbatoare nationala, initiatorii sustinand ca actul istoric de la 1 Decembrie 1918 a avut la baza programul revolutiei romane de la 1848, enuntat pe Campia Libertatii de la Blaj, pe 15 mai 1848.

Surse: Mai multi ministri din Guvernul Grindeanu ar fi pregatiti sa demisioneze in bloc

Tensiuni in coalitia de guvernare. Mai multi ministri din guvernul Grindeanu ar fi pregatiti sa demisioneze in bloc, din cauza nemultumirilor pe care le au cu privire la relatia cu premierul Sorin.

Surse: Mai multi ministri PSD ameninta cu demisia in bloc din Guvern. in iulie, am putea avea un nou premier

Potrivit unor surse din conducerea PSD, mai multi ministri sunt pregatiti sa demisioneze in bloc, nemultumiti de relatia cu premierul Sorin Grindeanu. Decizia ministrilor vine in contextul in.

Radu Savopol, 5 To Go: Cei mai multi oameni beau cafea foarte ieftina, dar aia nu e cafea. Nu consideram concurenta cafeaua la 2 lei

Romanii nu au traditie in ce priveste cafeaua, insa in ultimii ani au inceput sa se educe si sa intrebe de unde provine cafeaua. Chiar si asa, cei mai multi oameni continua sa cumpere cafea foarte ieftina, de exemplu, cea la 2 lei de la.

Despagubiri URIASE pentru o TANARA care a dezvaluit ca s-a CULCAT cu mai multi POLITISTI cand era MINORA (FOTO)

O tanara de numai 19 ani din Oaklanda facut cateva dezvlaluiri socante. Jasmin Absulin afirma ca a intretinut relatii intime cu mai multi oameni ai legii cand era minora, la.

Relatia parintilor cu copiii: 48% au o parere buna si foarte buna despre aplicarea corectiilor/ Mama este indicata de cei mai multi ca fiind cea care le aplica (studiu)

Subiectul aplicarii unor corectii copiilor atunci cand acestia au un comportament necorespunzator este controversat: 48% dintre cei intervievati au o parere buna si foarte buna despre acest aspect, in timp ce acelasi procent au o parere proasta si foarte proasta, se arata intr-un studiu al IRES, cu privire la relatia dintre parinti si copii. 4 din 10 respondenti spun ca in familia lor exista obiceiul de a fi aplicate corectii copiilor. In cazul acestora, mama este indicata de cei mai multi ca fiind cea care aplica aceste corectii 87%). 7 din 10 respondenti sunt de acord cu ideea ca palma acordata copilului in sensul educarii lui constituie un act de incalcare a drepturilor copilului, potrivit aceluiasi studiu. Puteti citi integral studiul din atasament,.

Incindentele se tin lant in Braila: Doi politisti de la rutiera au fost batuti de mai multi adolescenti

Doi politisti de la rutiera au fost batuti de mai multi adolescenti ce se intorceau de la banchet, potrivit Info Braila. Tinerii au devenit violenti cu organele de politie deoarece nu au fost lasati.

Incidentele se tin lant in Braila: Doi politisti de la rutiera au fost batuti de mai multi adolescenti

Doi politisti de la rutiera au fost batuti de mai multi adolescenti ce se intorceau de la banchet, potrivit Info Braila. Tinerii au devenit violenti cu organele de politie deoarece nu au fost lasati.

Mai multi angajati ai Ambasadei Germaniei, victime ale atentatului terorist de la Kabul

Un agent de securitate afgan si-a pierdut viata si mai multi angajati ai Ambasadei Germaniei din Kabul au fost raniti in urma unei explozii puternice, care a zguduit capitala afgana miercuri dimineata, a.

Moment emotionant: Mai multi elefanti de la un centru de ingrijire s-au grabit sa-l salute pe noul lor coleg, un pui de elefant ramas orfan (VIDEO)

Un clip cu mai multi elefanti care se grabesc sa-si salute noul prieten, un pui abia salvat, face senzatie pe Internet si din motive evidente. La Elephant Nature Park, un centru de ingrijire a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )