Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multi politisti, ucisi din greseala intr-un bombardament american

B1 B1,
Mai multi politisti, ucisi din greseala intr-un bombardament american

Cel putin opt politisti care luptau impotriva talibanilor au fost ucisi din greseala, in sudul Afganistanului, urma unui bombardament american, informeaza AFP. Sursele agentiei precizeaza ca bilantul ar. continuă pe B1

A distrus un monument istoric si a filmat totul pentru a strange mai multi urmaritori pe Instagram. Reactia fanilor a lasat-o fara cuvinte

Julia Slonska, model pe Instagram, a distrus o statuie in forma de inger cu un ciocan pentru a strange mai multi urmaritori pe reteaua sociala. Tanara a fost filmta in timp ce a spart nasul sculpturi.

Situatie revoltatoare in Craiova. Mai multi indivizi au furat zeci de coroane din cimitir

Nu mai putin de 20 de coroane de flori au fost descoperite de oamenii legii din Craiova in masina unor indivizi care le furasera dintr-un cimitir din Banie. in noaptea de 13 spre 14 mai a. c. , politisti din.

Incident grav la Galati. Politisti atacati cu pietre, un luptator SIAS ranit cu o surubelnita. Agresorul a fost impuscat

Mai multi politisti din Galati au fost atacati cu pietre si un par de lemn, iar un luptator de la Serviciul pentru Actiuni Speciale a fost ranit cu o surubelnita de catre un barbat agresiv din comuna.

Faze tari: Un client a fost servit, din greseala, cu o sticla de vin in valoare de 5.000 de euro; La 7 ani vorbeste fluent engleza si stie toate capitalele lumii. Studiaza inca 4 limbi straine

Numele de copii inspirate din serialul Game of Thrones cresc in popularitate. Science Alert noteaza ca peste 3. 500 de fetite au primit numele de. Pisicuta salvata dupa ce a fost gasita acoperita de spuma industriala intr-un tomberon. Un gunoier este salvatorul providential al unei pisicute din Oregon, gasita intr-un.

Liviu Dragnea, noi masuri pentru fermieri: Vom aloca mai multi bani pentru agricultura

Liviu Dragnea promite alocarea de finatari substantiale pentru fermierii din Romania. Liderul PSD sustine ca prin alocari de bani, Romania poate deveni fruntasa la productia agricola din Europa, aspect la.

Mai mult de jumatate din europeni vad DESFIINTAREA UE ca pe un scenariu realist

Dezintegrarea Uniunii Europene in urmatorii 20 de ani este o ipoteza realista - asa crede mai mult de jumatate din electoratul din 11 state membre, printre care si Romania, arata sondajul de opinie realizat de.

Sondaj: Mai mult de jumatate din europeni cred ca UE se va destrama in 10-20 de ani

Dezintegrarea Uniunii Europene in urmatorii 20 de ani este o posibilitate realista in opinia a mai mult de jumatate din electoratul din 11 state membre, printre care si Romania, releva un sondaj de opinie realizat de YouGov si publicat miercuri de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )