Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nu mai pot iesi din curte din cauza drumului

Antena3 Antena3,
Nu mai pot iesi din curte din cauza drumului

Localnicii dintr-o comuna din Botosani se plang autoritatilor ca nu mai pot scoate masinile din curti si sunt inundati din cauza noului drum. Constructorul a inaltat drumul judetean atat de mult incat a. continuă pe Antena3

Horia Georgescu, fostul sef al ANI, mai face o incercare de a iesi din inchisoare

Horia Georgescu mai face o incercare de a iesi din inchisoare. Magistratii Curtii Supreme verifica astazi legalitatea masurilor preventive in dosarul in care fostul sef al ANI a fost trimis in.

Investitiile imobiliare pe drumul cel bun: fondurile de investitii nelistate, cele mai bune peformante din ultimii 8 ani

Fondurile de investitii imobiliare nelistate din Europa au inregistrat in 2014 cea mai buna performanta din 2006, potrivit indexului anual INREV asociatia de profil-n. r. ), care arata ca vehiculele au inregistrat anul trecut un randament mediu de 8%.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa .

Cele mai scumpe rochii din filme!

De la rochita alba purtata de Marilyn Monroe in The Seven Ear Itch si pana la rochia purtata de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffanys ori cea a lui Kate Winslet din Titanic, iata care au fost cele mai scumpe rochii din filme! .

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a continuat sa scada si in aprilie 2015, atingand cel mai scazut nivel din iunie 2010, datorita productiei mondiale ridicate, a aprecierii dolarului si a declinului pretului titeiului, transmite Reuters, conform Agerpres.

Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscuti medici din Oltenia, condamnat pentru trafic de influenta

Medicul Gabriel Gaman, unul dintre cei mai cunoscusi doctori din Oltenia, a fost fost condamnat la 2 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta in forma continuata, informeaza.

Arad: Circa 200 de marcaje pietonale tactile vor fi achizitionate de Primarie si amplasate in cele mai circulate zone din oras

Cel putin 200 de marcaje pietonale tactile vor fi achizitionate de primaria Arad. Acestea sunt destinate nevazatorilor si vor fi amplasate in cele mai circulate zone din oras. Primaria orasului a publicat un.

Irina Begu, cea mai buna clasare din cariera. Ce loc are garantat, dupa Madrid

Irina Begu, 37 WTA, care a reusit, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid, a doua cea mai importanta performanta a sa din acest an, va urca, incepand cu 11 mai, pe cea mai buna pozitie din cariera.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama. Pe ce loc se situeaza Romania

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )