Libnet.ro
UNICEF

15:00

Majorarea salariilor in Sanatate s-ar putea produce din octombrie. Discutiile continua si marti

Adevărul Adevărul,
Majorarea salariilor in Sanatate s-ar putea produce din octombrie. Discutiile continua si marti

Sindicalistii din Sanatate si reprezentantii medicilor vor continua marti, dupa sedinta de Guvern, discutiile cu oficialii din sistemul sanitar, pe marginea majorarii salariilor. Din primele calcule, o prima etapa de crestere sustenabila a lefurilor ar putea fi facuta din octombrie. continuă pe Adevărul

Dupa medici si profesori, si politistii cer majorarea salariilor

Politistii cer si ei marirea salariilor, dupa ce acelasi lucru au solicitat medicii si profesorii. Sindicalistii vor acum majorarea salariilor cu 25%, la fel cum au primit medicii. Dumitru Coarna,.

Victor Ponta: Exista o ordonanta de urgenta care prevede majorarea salariilor angajatilor din sanatate cu 25%, din octombrie (VIDEO)

Victor Ponta a facut, marti, declaratii dupa discutiile cu ministrul Sanatatii si sindicatele din domeniu, anuntand totodata si o crestere salariala care va urma sa aiba loc in toamna. Astfel,.

Sorin Cimpeanu, despre majorarea salariilor angajatilor din educatie: Nu am nici dreptul, nici bunul simt sa induc oamenii in eroare cu astfel de promisiune. A face un angajament fara acoperire ar arata ca nu dau dovada de seriozitate (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a explicat, printr-o interventie telefonica in emisiunea Romania, acum, difuzata de B1 TV, daca solicitarea sindicatelor din invatamant de a avea salariile majorate din luna octombrie a. c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )