Libnet.ro
UNICEF

13:30

Majoritatea bulgarilor considera ca situatia de la ei din tara este intolerabila

Antena3 Antena3,
Majoritatea bulgarilor considera ca situatia de la ei din tara este intolerabila

Bulgarii, care protesteaza de la inceputul anului fata de saracie si coruptie, califica in proportie de 72 la suta drept intolerabila situatia din tara lor, potrivit unui sondaj al institutului Open Soci. continuă pe Antena3

Majoritatea bulgarilor considera ca situatia de la ei din tara este intolerabila

Bulgarii considera, in proportie de 72%, ca situatia din tara lor este intolerabila, potrivit unui sondaj al institutului Open Society, arata Antena3. ro.

Eurobarometru: 90% din romani considera ca situatia economiei nationale este proasta

Romanii considera, in proportie de 90%, ca situatia economiei nationale este proasta, iar 31% se asteapta ca aceasta sa se inrautateasca in urmatoarele 12 luni, potrivit unui sondaj Eurobarometru realizat in mai si publicat de Comisia Europeana.

Eurobarometru: 90% dintre romani considera ca situatia economiei nationale este proasta

Situatia economiei nationale este proasta. Nu o spun specialistii, ci 9 din 10 romani care simt in buzunare criza economica. Mai mult decat atat, 7 romani din 10 se asteapta ca economia Romaniei sa.

Olimpicii la Chimie, stimulati cu burse private sa nu plece din tara.

Elevii romani medaliati la Olimpida Internationala de Chimie au fost recompensati, joi, cu premii de pana la 1. 500 de euro de catre o companie de medicamente care, in plus, vrea sa ii motiveze sa nu plece din tara, prin acordarea unor burse lunare de cate 300 de euro, transmite Mediafax. Romania a obtinut patru medalii, trei de argint si una de bronz, la Olimpiada Internationala de Chimie 2013, desfasurata la Moscova. Medaliile de argint au fost obtinute de Maria Andreea Filip, eleva in clasa .

Raport DGIPI: Hayssam intentiona sa plece din tara

Un raport al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI) arata ca seful statului, Traian Basescu si fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, au fost informati despre intentia lui Omar Hayssam de a pleca din tara dupa ce a fost eliberat din arest, pe motiv ca suferea de cancer, arata sursele de presa.

Omar Hayssam a fost LASAT sa fuga din tara. Basescu si Blaga STIAU despre intentia sirianului de a parasi Romania

Omar Hayssam a fost lasat sa fuga din tara. O arata un raport al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna publicat de Luju. ro. Presedintele Traian Basescu si fostul ministru de Interne, Vasile.

Tarile occidentale, tot mai ingrijorate de situatia din Egipt

Tarile occidentale resimt o ingrijorare in crestere fata de criza egipteana, existand temeri ca angajamentul armatei de a aduce tara pe o cale democratica sa nu fie altceva decat o iluzie destinata sa.

Cora a inaugurat, la Constanta, al unsprezecelea magazin din tara noastra

Cora Romania a inaugurat, ieri, la Constanta, Centrul Comercial Cora Bratianu, al unsprezecelea magazin din reteaua dezvoltata de francezi in tara noastra.

Elevii medaliati la Olimpiada Internationala de Chimie, stimulati cu BURSE PRIVATE sa NU plece din tara

Elevii romani medaliati la Olimpida Internationala de Chimie au fost recompensati, joi, cu premii de pana la 1. 500 de euro de catre o companie de medicamente care, in plus, vrea sa ii motiveze sa nu plece din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )