Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cora a inaugurat, la Constanta, al unsprezecelea magazin din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cora a inaugurat, la Constanta, al unsprezecelea magazin din tara noastra

Cora Romania a inaugurat, ieri, la Constanta, Centrul Comercial Cora Bratianu, al unsprezecelea magazin din reteaua dezvoltata de francezi in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

Retailerul Sport Depot deschide primul showroom din tara noastra

Proiectul de birouri Global City Business Park, detinut de fondul de investitii Global Finance, a semnat doua noi contracte, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Adrian Porumboiu, al doilea cel mai mare mosier din tara noastra

Binecunoscutul om de afaceri vasluian, Adrian Porumboiu, se poate lauda cu titlul de cel de-al doilea mare fermier din Romania, daca este sa ne luam dupa banii pe care i-a primit de la bugetul de stat al tarii noastre, in anul 2012, pentru suprafetele de pamant exploatate.

MAE: Libanul este primul investitor arab in tara noastra

Libanul este primul investitor arab in tara noastra, cifra de afaceri a celor aproape 4000 de societati cu capital mixt romano-libanez sau integral libanez in tara noastra depasind suma de 2 miliarde de euro, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Rudele lui Omar Hayssam au dezvoltat, in tara noastra, o serie de afaceri profitabile

Rudele sirianului Omar Hayssam au dezvoltat, in tara noastra, o serie de afaceri profitabile, conform surselor de presa.

Olimpicii la Chimie, stimulati cu burse private sa nu plece din tara.

Elevii romani medaliati la Olimpida Internationala de Chimie au fost recompensati, joi, cu premii de pana la 1. 500 de euro de catre o companie de medicamente care, in plus, vrea sa ii motiveze sa nu plece din tara, prin acordarea unor burse lunare de cate 300 de euro, transmite Mediafax. Romania a obtinut patru medalii, trei de argint si una de bronz, la Olimpiada Internationala de Chimie 2013, desfasurata la Moscova. Medaliile de argint au fost obtinute de Maria Andreea Filip, eleva in clasa .

Raport DGIPI: Hayssam intentiona sa plece din tara

Un raport al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna DGIPI) arata ca seful statului, Traian Basescu si fostul ministru de Interne, Vasile Blaga, au fost informati despre intentia lui Omar Hayssam de a pleca din tara dupa ce a fost eliberat din arest, pe motiv ca suferea de cancer, arata sursele de presa.

Omar Hayssam a fost LASAT sa fuga din tara. Basescu si Blaga STIAU despre intentia sirianului de a parasi Romania

Omar Hayssam a fost lasat sa fuga din tara. O arata un raport al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna publicat de Luju. ro. Presedintele Traian Basescu si fostul ministru de Interne, Vasile.

Romania, pe harta gaming-ului global: tara noastra va gazdui in premiera Campionatul Mondial de Sport Electronic

Federatia Internationala de Sport Electronic International eSport Federation - IeSF) va desfasura Campionatului Mondial de Sport Electronic din acest an in premiera la Bucuresti, dupa ce, vreme de patru ani, acesta a avut loc in Coreea de Sud.

Elevii medaliati la Olimpiada Internationala de Chimie, stimulati cu BURSE PRIVATE sa NU plece din tara

Elevii romani medaliati la Olimpida Internationala de Chimie au fost recompensati, joi, cu premii de pana la 1. 500 de euro de catre o companie de medicamente care, in plus, vrea sa ii motiveze sa nu plece din.

Este cea mai depravata femeie din tara. A ajuns in inchisoare din cauza acestei fotografii

Pentru unele persoane, cuvantul demnitate este complet strain. Aceasta femeie din Rusia pur si simplu a oripilat mii de oameni prin gestul obscen pe care l-a facut. Ea s-a lasat fotografiata de concubinul ei,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )