Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rudele lui Omar Hayssam au dezvoltat, in tara noastra, o serie de afaceri profitabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rudele lui Omar Hayssam au dezvoltat, in tara noastra, o serie de afaceri profitabile

Rudele sirianului Omar Hayssam au dezvoltat, in tara noastra, o serie de afaceri profitabile, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este Siria

Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este Siria, a declarat Ahmed Jaber, un jurnalist roman de origine palestiniana, conform Antena3. ro.

Declaratii explozive: Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este SIRIA

Singurul beneficiar al aducerii lui Omar Hayssam in tara este Sira, a declarat Ahmed Jaber, un jurnalist roman de origine palestiniana, in editia de marti a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3Jaber a.

Aducerea lui Omar Hayssam in tara, subiectul dezbaterii de la Adevarul LIVE, cu Grigore Cartianu si Liviu Iolu

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Adevarul LIVE Grigore Cartianu, despre atentatul la coabitare al teroristului Omar Hayssam

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste astazi, la Adevarul Live, despre controversele starnite de aducerea lui Omar Hayssam in tara si semnele de intrebare care s-au ridicat de la fuga lui.

Ministrul Apararii, intrebat despre Omar Hayssam: Degeaba insistati, anumite informatii sunt clasificate. Aviatia militara a dus ajutoare in Siria

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, duminica, la Campia Turzii, ca aviatia militara a transportat zilele trecute ajutoare umanitare pentru populatia siriana si, intrebat daca Omar Hayssam a fost adus in tara cu acel avion, Dusa a spus ca anumite informatii sunt clasificate. Intrebat, duminica, la Flotila 71 Aeriana Campia Turzii, ce poate sa spuna despre avionul cu care a fost adus in tara Omar Hayssam, Mircea Dusa a afirmat ca nu stie nimic.

Omar Hayssam ar putea fi incarcerat la Penitenciarul Rahova

Omar Hayssam ar putea fi incarcerat la Penitenciarul Rahova in regim de maxima siguranta, potrivit unor surse. Sirianul ar putea aparea, marti, in publibc pentru prima oara de la revenirea in tara. Omar.

Teroristul Omar Hayssam asteptat azi la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare

Teroristul Omar Hayssam va aparea marti in public pentru prima data de la revenirea in tara,. El este asteptat in fata instantei Tribunalului Bucuresti TB) care va dezbate cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a sirianului in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare. Prejudiciul in acest caz se ridica la 20 de milioane de euro.

UPDATE Teroristul Omar Hayssam asteptat azi la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare

Teroristul Omar Hayssam va aparea marti in public pentru prima data de la revenirea in tara. El este asteptat in fata instantei Tribunalului Bucuresti TB) care va dezbate cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a sirianului in dosarul in care este acuzat de inselaciune si delapidare. Prejudiciul in acest caz se ridica la 20 de milioane de euro.

Ponta crede ca lui Basescu ii este frica de ce va spune Omar Hayssam

Premierul Victor Ponta a fost invitat, luni seara, la RTV, unde a declarat ca presedintelui Traian Basescu ii este frica de ceea ce va spune Omar Hayssam, avand in vedere ca acesta a plecat din tara in timpul mandatului sau.

Mircea Badea: Sunt convins ca Basescu n-are nicio legatura cu aducerea lui Hayssam in tara

Traian Basescu nu are nicio legatura cu aducerea lui Omar Hayssam in tara, a sustinut Mircea Badea in cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei. Basescu a iesit primul cu declaratia despre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )