Libnet.ro
UNICEF

05:30

Omar Hayssam ar putea fi incarcerat la Penitenciarul Rahova

B1 B1,
Omar Hayssam ar putea fi incarcerat la Penitenciarul Rahova

Omar Hayssam ar putea fi incarcerat la Penitenciarul Rahova in regim de maxima siguranta, potrivit unor surse. Sirianul ar putea aparea, marti, in publibc pentru prima oara de la revenirea in tara. Omar. continuă pe B1

Omar Hayssam ar putea fi iNCARCERAT la Penitenciarul Rahova.

Omar Hayssam ar putea sa ajunga, cel mai probabil, la Penitenciarul Rahova. Reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor au precizat pentru Romania Libera ca este posibil ca Omar Hayssam sa ajunga la acest penitenciar insa nu s-a primit nicio informare oficiala in acest sens. Dupa ce va fi condamnat definitiv, Omar Hayssam va fi transferat in penitenciarul din apropierea locului in care domiciliaza familia acestuia. Astfel, in situatia de fata, detinutul este din Bucuresti, .

Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea dosarului de inselaciune si delapidare

Omar Hayssam - aflat din 19 iulie in custodia Politiei Romane, potrivit autoritatilor - ar putea fi adus, marti, la Tribunalul Bucuresti TB), pentru judecarea unui dosar al sau in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare, scrie Mediafax.

Omar Hayssam ar putea ajunge marti in fata instantei.

Omar Hayssam ar putea fi adus marti la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca un nou termen in dosarul Manhattan, in care este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare, informeaza Mediafax. Prejudiciul este estimat la aproximativ 20 milioane de euro. Hayssam a fost trimis in judecata in acest dosar in octombrie 2012 de procurorii DIICOT, alaturi de fratele sau, Mohamad Omar, cumnatul lui, Mihai Nasture, si doi parteneri de afaceri, Viorel Vasile Mafteuca si Doina .

Omar Hayssam, in custodia politiei romane. ...

UPDATE Omar Hayssam ar putea sa ajunga, cel mai probabil, la Penitenciarul Rahova. Informatia a fost vehiculata, tinand cont de faptul ca, potrivit legii, detinutul poate fi incarcerat in penitenciarul din apropierea locului in care domiciliaza. CITESTE: Omar Hayssam ar putea fi INCARCERAT la Penitenciarul Rahova Omar Hayssam, condamnat pentru rapirea jurnalistilor romani in Irak a fost extradat si se afla in arestul Politiei Capitalei. Dosarele lui Omar si condamnarile sale, transmise de .

Omar Hayssam a fost PREDAT Politiei Romane. ...

Omar Hayssam urmeaza sa fie adus in arestul Politiei Capitalei, potrivit unor surse din cadrul politiei. El va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta. Hayssam a fost predat la ora 6. Omul de afaceri sirian va fi supus unor interventii medicale in Spitalul Penitenciar Rahova, unde va sta o perioada de aproximativ 21 de zile. Consilier prezidential: Multi NU vor mai dormi bine La 18 ianuarie 2006, in urma unei operatii suferite la Spitalul .

Omar Hayssam va fi transferat la Penitenciarul Rahova

Omar Hayssam va fi transferat din custodia Directiei Cercetari Penale la Penitenciarul Rahova Bucuresti, acolo unde va sta intr-o perioada de carantina, conform pesurse. ro. Omar Hayssam va ajunge la.

Omar Hayssam ESTE in Romania. El va fi iNCARCERAT intr-un penitenciar de maxima siguranta.

Omar Hayssam este in arestul Politiei Capitalei, potrivit unor surse. El va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta. --- Omar Hayssam este in Romania! El a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata. Anuntul a fost facut de catre purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, printr-un comunicat de presa. In dimineata zilei de 19 iulie a. c. , a fost predat Politiei Romane domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman .

Omar Hayssam a fost adus in Romania. Implicat in rapirea ziaristilor romani in Irak, el este condamnat la 20 de ani inchisoare

Administratia Prezidentiala a anuntat vineri dimineata, in jurul orei 7. 30, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania si predat Politiei pentru a fi incarcerat. Omar Hayssam, care se adapostea in Siria, este condamnat la 20 de ani inchisoare pentru terorism, el fiind considerat de justitia romana responsabil pentru rapirea ziaristilor romani in Irak. In februarie 2013, seful SRI, George Maior, declara intr-un interviu pentru Digi 24 ca Omar Hayssam era inca in detentie in Siria si spunea ca acordul de extradare se va aplica indiferent de evolutiile de la Damasc, fara a da insa o data certa pentru aducerea sa in Romania. Hayssam a aparut in mai multe momente alaturi de vechii lideri PSD, printre care si Ion Iliescu vezi aici si aici). Articol in curs de actualizare.

VIDEO Omar Hayssam a fost adus in Romania. Implicat in rapirea ziaristilor romani in Irak, el este condamnat la 20 de ani inchisoare

Administratia Prezidentiala a anuntat vineri dimineata, in jurul orei 7. 30, ca Omar Hayssam a fost adus in Romania si predat Politiei pentru a fi incarcerat. Omar Hayssam, care se adapostea in Siria, este condamnat la 20 de ani inchisoare pentru terorism, el fiind considerat de justitia romana responsabil pentru rapirea ziaristilor romani in Irak. In comunicatul oficial nu se mentioneaza nimic despre o eventuala extradare, ci scrie ca Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman . este rezultatul unor activitati complexe desfasurate timp indelungat de institutiile de siguranta nationala ale statului roman. Hayssam a aparut in mai multe momente alaturi de vechii lideri PSD, printre care si Ion Iliescu vezi aici si aici). Ora 10:18: IGPR: Omar Hayssam a fost dus intr-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Romane pe baza celor trei mandate de executare a pedepselor cu inchisoare emise pe numele lui, pentru terorism, bancruta frauduloasa si inselaciune. Ora 8. 50: Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat pentru site-ul pesurse. ro ca Hayssam este in arestul Politiei Capitalei unde i se fac tot felul de analize medicale. In scurt timp se va lua o decizie unde va fi transferat. Articol in curs de actualizare.

Omar Hayssam, predat politiei romane

Omar Hayssam a fost adus in tara noastra in aceasta dimineata si predat politiei pentru a fi incarcerat, a anuntat Administratia Prezidentiala. in dimineata zilei de 19 iulie a fost predat Politiei Romane domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman pentru a-si ispasi pedeapsa cu inchisoarea de 20 de ani pentru acte de terorism in cazul celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak stabilita de instantele romanesti este rezultatul unor activitati complexe desfasurate timp indelungat de institutiile de siguranta nationala ale statului roman, a declarat purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, conform unui comunicat emis de Administratie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )