Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mall-ul Park Lake din Capitala, evacuat in urma unei alerte cu bomba. Alarma s-a dovedit a fi falsa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mall-ul Park Lake din Capitala, evacuat in urma unei alerte cu bomba. Alarma s-a dovedit a fi falsa VIDEO

Mall-ul Parck Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial. in urma verificarilor, politistii nu au gasit niciun colet suspect. continuă pe Adevărul

Mall-ul Park Lake din Capitala a fost evacuat in urma unei alerte cu bomba

Mall-ul Parck Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial. Alarma s-a dovedit falsa, politistii terminand verificarile dupa.

Mall-ul Park Lake din Capitala este evacuat in urma unei alerte cu bomba

Mall-ul Parck Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial, la ora transmiterii acestei stiri politistii facand verificari la.

VIDEO Mall-ul Park Lake din Capitala, evacuat in urma unei alerte cu bomba

Mall-ul Parck Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial, la ora transmiterii acestei stiri politistii facand verificari la fata locului.

VIDEO Mall-ul Park Lake din Capitala, evacuat in urma unei alerte cu bomba. Alarma s-a dovedit a fi falsa

Mall-ul Parck Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial. in urma verificarilor, politistii nu au gasit niciun colet suspect.

Mall-ul Pall Lake din Bucuresti, evacuat din cauza unei amenintari teroriste

Mall-ul Park Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial, la ora transmiterii acestei stiri politistii facand verificari la fata locului .

ALERTA CU BOMBA de la CENTRUL COMERCIAL din CAPITALA s-a dovedit a fi FALSA (FOTO, VIDEO)

00Alerta de la centrul comercial Park Lake s-a dovedit a fi falsa. Verificarile de la mall s-au incheiat, fara ca echipele de interventie sa gaseasca vreun colet suspect, informeaza.

Alerta cu bomba la un mall din Capitala

ACTUALIZARE 17:05 Evacuarea mall-ului s-a incheiat. Cateva dintre persoanele care erau in mall au sustinut ca li s-a spus sa paraseasca centrul comercial, fara a li se explica si de ce. intre timp, traficul a fost reluat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, transmite Digi24. ---------- O alerta cu bomba a fost lansata la mall-ul Parklake Bucuresti.

Elena UDREA, mai SEXY ca niciodata. Fostul politician A iNTORS TOATE CAPETELE intr-un mall din Capitala (FOTO)

Elena Udrea a socant audienta cu tinuta sa. Fostul politician a iesit cu tanarul iubit intr-un mall din Capitala, purtand o rochie extrem de sexy. Udrea si manechinul Adrian Alexandrov au.

Circulatie inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, pentru petrecerea de Revelion

Circulatia este inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, de vineri, pe strada Franklin, iar de sambata, ora 20. 00, pana duminica, la ora 02. 00, pe Calea Victoriei si pe strazile Stirbei Voda, George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem I. Dobrescu si C. Rosetti, pentru petrecerea de Revelion, la care Primaria Bucuresti estimeaza ca vor participa aproximativ 30. 000 de persoane.

Alerta cu bomba in Piata Amzei din Capitala, care s-a dovedit falsa

O alerta cu bomba, declansata in aceasta dimineata in Piata Amzei din Capitala, s-a dovedit falsa, dupa ce verificarile pirotehnistilor Serviciului Roman de Informatii SRI) au aratat ca bagajele abandonate contineau obiecte personale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )