Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mallul AFI din Ploiesti, inaugurat dupa o investitie de peste 50 mil. euro: cum arata lista chiriasilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mallul AFI din Ploiesti, inaugurat dupa o investitie de peste 50 mil. euro: cum arata lista chiriasilor

AFI Europe a inaugurat joi centrul comercial AFI Palace Ploiesti, dupa o investitie de peste 50 de milioane de euro si la 16 luni de la demararea lucrarilor. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Mii de ploiesteni au venit la inaugurarea AFI Palace Ploiesti. Noul mall aduce in oras peste 100 de branduri

AFI Palace, cel mai nou mall din Ploiesti, si-a deschis oficial usile pe 3 octombrie, dupa o investitie de peste 50 de milioane de euro si la doar 16 luni de la demararea lucrarilor.

Intersport va deschide 3 magazine noi in 2013: Prima inaugurare in AFI Palace Ploiesti

Intersport deschide joi un magazin cu o suprafata de vanzare de 400 mp in mallul AFI Palace Ploiesti. Aceasta este prima deschidere de magazin a companiei din acest an, pana la finalul anului urmand sa mai fie inaugurate inca doua unitati.

Cora intra in Ploiesti cu o investitie de peste 6 mil. euro

Reteaua franceza de retail Cora a deschis joi un hipermarket la Ploiesti, prima unitate din acest oras si a 12-a la nivel national, in urma unei investitii de 6,1 milioane euro, scrie Mediafax .

Mall-ul AFI Palace Ploiesti se deschide pe 3 octombrie. Concerte Alex Velea, Voltaj, Connect-R si multe surprize la inaugurare

Andreea Balan, Alex Velea, Voltaj, Elena Gheorghe, Connect-R si Mandinga vor concerta la Ploiesti, la mega-petrecerea de patru zile care va marca deschiderea mall-ului AFI Palace.

Sala Sporturilor din Ploiesti se redeschide, dupa doi ani de lucrari. Politicienii din Prahova se cearta pe merite

Sala Sporturilor din Ploiesti va fi inaugurata vineri cu un amical intre campionii de la CSU Asesoft si Steaua CSM Bucuresti. Mai multe panouri aparute in oras, in care apar Victor Ponta, Iulian Badescu si Mircea Cosma cu mesajul Am promis. Am facut! Sala Sporturilor Olimpia sunt criticate de Roberta Anastase care spune ca proiectul a fost finantat de Guvernul Boc.

cora Romania a investit 6,1 milioane de euro in primul sau hipermarket din Ploiesti

Cora Romania a deschis, astazi, un hipermarket in orasul Ploiesti, in urma unei investitii de 6,1 milioane de euro, ajungand la un numar total de 12 magazine, potrivit unui comunicat de presa.

Disputa intre Roberta Anastase si Mircea Cosma pe Sala Sporturilor din Ploiesti.

Panouri publicitare cu Victor Ponta alaturi de primarul Ploiestiului si de seful CJ Prahova, pe care scrie Am promis. Am, facut. Sala Sporturilor, au fost amplasate in oras, Roberta Anastase spunand insa ca acestia sunt mincinosi si ca proiectul, initiat de Guvernul Boc, a fost blocat de Ponta, transmite Mediafax. Mai multe panouri publicitare de mari dimensiuni pe care apare fotografia premierului Victor Ponta alaturi de cea a primarului municipiului Ploiesti Iulian Badescu si a .

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )