Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mall-urile se vor redeschide de pe 15 iunie. Accesul la cinematograf, in continuare interzis

Antena3 Antena3,
Mall-urile se vor redeschide de pe 15 iunie. Accesul la cinematograf, in continuare interzis

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca masurile de restrictie se vor relaxa de pe 15 iunie, iar mall-urile vor fi redeschise. continuă pe Antena3

Negocierile UE-Marea Britanie privind etapa post-Brexit vor fi reluate pe 15 iunie

Liderii institutiilor europene au convenit cu prim-ministrul britanic Boris Johnson sa discute pe 15 iunie, prin videoconferinta, despre stadiul negocierilor privind relatia post-Brexit intre cele doua parti, a anuntat joi pe Twitter purtatorul de cuvant al Consiliului European, relateaza AFP.

Reguli noi pentru salile de fitness. Cum se face, de fapt, accesul din 15 iunie

Din 15 iunie, accesul in salile de fitness va fi facut doar pe baza de rezervare, astfel ca fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru desfasurarea activitatii sportive, a precizat pentru Digi 24 Ionut Stroe, ministrul Sportului. Care sunt noile reguli pentru salile de fitness Astfel, Ionut Stroe a explicat .

Ce reguli trebuie sa respecte romanii in salile de fitness, care se redeschid din 15 iunie

Accesul in salile de fitness, care vor fi redeschise din 15 iunie, va fi facut doar pe baza de rezervare, iar fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru activitatea sportiva individuala, spune ministrul Sportului, Ionut Stroe.

Reguli noi pentru salile de fitness din 15 iunie

Accesul in salile de fitness din 15 iunie va fi facut doar pe baza de rezervare, iar fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru desfasurarea activitatii sportive, a declarat la Digi24, Ionut Stroe, ministrul sportului.

Comisia Europeana recomanda ridicarea restrictiilor de calatorie din 15 iunie

Bruxellesul a recomandat azi ridicarea tuturor restrictiilor de calatorie in interiorul Uniunii Europene si a Spatiului Schengen din 15 iunie si redeschiderea granitelor externe ale UE pentru Balcanii de Vest din 1 iulie.

Starea de alerta. Restrictiile de care scapa romanii incepand cu data de 15 iunie

Starea de alerta se mentine si dupa 15 iunie, dar cu mai putine restrictii. Datorita faptului ca datele venite de la Grupul de Comunicare Strategica arata ca Romania se afla pe o panta descendenta in.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

Cinematografele din California se vor redeschide in iunie. Ce masuri stricte de functionare trebuie sa respecte

Cinematografele din California vor putea fi redeschise pe 12 iunie, iar autoritatile au emis masuri stricte de functionare, care vor fi impuse pentru cel putin doua saptamani, informeaza The Hollywood Reporter, citat de news. ro.

Dupa 15 iunie se pot redeschide mall-urile, fara restaurante, locuri de joaca

Presedintele Klus Iohannis a anuntat ca dupa 15 iunie se pot redeschide mall-urile, fara restaurante.

Baneasa Shopping City se redeschide din 15 iunie

Incepand cu 15 iunie, centrul comercial Baneasa Shopping City isi asteapta clientii, aplicand masuri suplimentare de siguranta, pentru protejarea clientilor si pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )