Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mama betiva din Vaslui isi vrea copiii inapoi. A dat in judecata Protectia Copilului, cerand sa fie repusa in drepturile parintesti

Adevărul Adevărul,
Mama betiva din Vaslui isi vrea copiii inapoi. A dat in judecata Protectia Copilului, cerand sa fie repusa in drepturile parintesti

Femeia din judetul Vaslui care a revoltat opinia publica dupa a ce a fost surprinsa intr-o avansata stare de ebrietate in timp ce se prabuseste peste unui dintre copii a dat in judecata Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, solicidand sa-i fie dati inapoi cei opt copii preluati in regim de urgenta si dati in grija unor asistenti maternali. continuă pe Adevărul

Loredana nu isi vrea fiica maritata

Loredana marturiseste ca nu isi doreste ca fiica ei, Elena, sa se grabeasca la maritis. Artista este de parere ca in ziua de azi ea poate sta cu un baiat fara sa semneze actele la primarie.

Orfelinat din Vaslui, transformat in bordel

Centrele de plasament din Romania au ajuns pepiniere pentru prostitutie si cersetorie. Cel putin unele dintre ele. La Vaslui, se fac cercetari penale dupa ce mai multe fetite orfane au fost trimise sa se.

Autoritatile din Vaslui s-au pregatit de alegeri pentru Parlamentul European

Alegerile prezidentiale din 2 noiembrie au devenit alegeri pentru Parlamentul European in judetul Vaslui, potrivit proceselor-verbale de investire si completare a birourilor electorale ale celor 516 sectii de votare, emise de Biroul Electoral Judetean BEJ), informeaza Mediafax.

Procese-verbale gresite, cu alegeri pentru Parlamentul European, in sectiile de votare din Vaslui

Toate procesele-verbale de completare a birourilor electorale ale celor 516 sectii de votare din judetul Vaslui au fost intocmite gresit de Biroul Electoral Judetean, dupa ce in text a aparut alegeri pentru.

Cine va fi tras la raspundere pentru dezastrul votului din diaspora. isi va pierde functia

Ambasadorii si consulii din tarile in care romanii nu au apucat sa voteze vor da explicatii la Ministerul Afacerilor Externe. in plus, premierul Victor Ponta a cerut Biroului Electoral Central sa spuna ce fel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )