Libnet.ro
UNICEF

01:05

Man Of Steel, disponibil din 14 iunie, are trailer oficial

Playtech Playtech,
Man Of Steel, disponibil din 14 iunie, are trailer oficial

Warner Bros a anuntat oficial data de lansare pentru jocul Man of Steel, care va fi disponibil din 14 iunie atat pentru iOS, cat si pe dispozitive cu Android. Man of Steel va putea fi cumparat de cei interesati incepand din aceasta saptamana, mai exact de vineri. In functie de terminal, Man of Steel, va fi gasit pe AppStore, Google Play si pe Amazon Appstore for Android. Chiar daca jocul Man of Steel castiga tot mai multa popularitate, Warner Bros incearca . continuă pe Playtech

Bilant MAI: Peste 40 de localitati din 14 judete, afectate de inundatii

Peste 40 de localitati din 14 judete au fost afectate de inundatiile cauzate de precipitatiile abundente, o casa din Neamt fiind distrusa, iar alte 16 locuinte si 33 de anexe gospodaresti fiind afectate,.

Dunarea a atins un nivel record la Budapesta. Unda de viitura va ajunge in Romania pe 14 iunie

Viitura de pe Dunare vine spre tara noastra. Autoritatile se asteapta ca unda de viitura sa ajunga in Romania pe data de 14 iunie. Mai intai insa, ungurii sunt cei care au cel mai mult de suferit de pe.

Kristalina Gheorghieva, comisar european pentru Cooperare internationala si gestionarea crizelor: Viitura de pe Dunare va ajunge in Bulgaria si Romania pe 13-14 iunie, fara risc de inundatii

Viitura de pe Dunare va ajunge in zona Bulgariei si Romaniei la 13-14 iunie, dar nu exista pericol de inundatii in zona, potrivit comisarului european pentru Cooperare internationala, ajutor umanitar si gestionarea crizelor, Kristalina Gheorghieva, anunta Agerpres, citand The Sofia Globe. Gheorghieva a declarat ca tarile deja afectate de inundatii - Germania, Austria, Cehia, Ungaria si Slovacia - i-au contactat echipa, cerand informatii prin satelit, o analiza a impactului inundatiilor, precum si previziuni privind evolutia acestora.

Noaptea Institutelor Culturale: ce poti face pe 14 iunie in Capitala

Cea de-a saptea editie a Noptii Institutelor Culturale va avea loc pe 14 iunie, in Bucuresti, reunind anul acesta 12 institute si centre culturale straine si romanesti, carora li se alatura in premiera Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Filme, expozitii, concerte, prezentari de moda, la Noaptea Institutelor Culturale, pe 14 iunie, in Capitala

Noaptea Institutelor Culturale reuneste anul acesta 12 institute culturale din Bucuresti, care ii asteapta pe vizitatori cu proiectii de filme, expozitii, concerte, prezentari de moda, ateliere de creatie, jocuri si concursuri. Aflat la cea de-a VI-a editie, evenimentul pune la dispozitia bucurestenilor 50 de biciclete, care pot fi inchiriate din Parcul Herastrau.

Programul Rabla - Persoanele fizice si juridice se pot inscrie din 10 iunie

Inscrierea persoanelor fizice si juridice in Programul Rabla 2013 se va face de luni, tichetele fiind distribuite colectorilor de vineri, a declarat pentru presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), Adrian Gearap, citat de Mediafax. Tichetul este 6. 500 de lei si vor emise in total 20. 000, dintre care 3. 000 pentru institutiile publice. Fata de alti ani programul a inceput mult mai tarziu, insa comerciantii de masini noi isi pun mari sperante in program fiindca anul acesta numai 15% din achizitiile de masini noi au fost facute de persoane fizice si Rabla ar trebui sa creasca proportia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )