Libnet.ro
UNICEF

06:00

Managerul Spitalului Focsani si mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de munca

România Liberă România Liberă,
Managerul Spitalului Focsani si mai multe cadre medicale s-au izolat la locul de munca

Managerul Spitalului Judetean Focsani, Constantin Mandrila, dar si mai multe cadre medicale ale unit. continuă pe România Liberă

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc, infectat si el alaturi de alte cadre medicale, reclama haosul din sistem: Si-au facut rost din mana in mana de medicamente si au inceput administrarea la domiciliu

Fiica managerului de la Spitalul Campulung Moldovenesc din Suceava, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu noul coronavirus, trage un semnal de alarma si aduce la cunostinta opiniei publice, pe.

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

Spitalul Militar din Focsani a ajuns la 41 de cadre medicale infectate cu COVID-19. Noi teste sunt in desfasurare

Pana acum au fost efectuate teste doar in randul a 57 de contacti ai primelor doua persoane confirmate initial pozitiv.

24 de cadre medicale infectate cu coronavirus la Spitalele militare din Focsani si Galati. Surse: Directorul de la Galati, printre victime

Mai multe persoane, cadre medicale si personal auxiliar sanitar, au fost depistate cu coronavirus la Spitalele militare din Focsani si Galati .

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Suceava, unde sunt infectati cu coronavirus peste 90 de cadre medicale, redeschisa Va trimite pacientii la alte spitale

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, inchisa la inceputul saptamanii dupa ce peste 90 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus, iar 8 pacienti internati acolo au murit din cauza COVID, a fost redeschisa cu medici de la alte spitale. Pacientii care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare vor fi transferati catre spitalele din Radauti si Falticeni.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

Accident epidemiologic la un spital din Bihor. Cum au ajuns 16 cadre medicale in izolare la domiciliu

16 cadre medicale de la Spitalul Orasenesc Alesd din judetul Bihor au fost trimise in izolare la domiciliu dupa ce au intrat in contact cu un pacient confirmat ulterior cu Covid-19, iar in prezent se afla in stare grava la sectia ATI a Spitalului Municipal din Oradea.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

285 de cadre medicale infectate cu coronavirus in Romania. Cele mai multe, 181, in Suceava

Peste 280 de cadre medicale din Romania au fost infectate cu noul coronavirus, potrivit raportarilor catre INSP din teritoriu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2048 seconds )