Libnet.ro
UNICEF

21:30

Manchester City in fruntea Premier League dupa victoria din derby

Online Sport Online Sport,
Manchester City in fruntea Premier League dupa victoria din derby

Campioana Manchester City a transat favorabil disputa de miercuri seara cu rivala locala Manchester United chiar pe terenul acesteia, Old Trafford. continuă pe Online Sport

Asa se scrie istoria in Premier League. Ce record incredibil s-a inregistrat in meciul dintre Southampton si Watford VIDEO

Marti seara. atacantul echipei Southampton, Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League, dupa 7,69 secunde.

VIDEO Manchester City, victorie pe terenul rivalei Manchester United (2-0) / Titlul, tot mai aproape de formatia lui Guardiola

Manchester City a facut un pas urias catre castigarea titlului de campioana a Angliei la fotbal in acest sezon, dupa ce a reusit sa se impuna cu 2-0 pe terenul rivalei Manchester United, intr-un meci restanta contand pentru etapa a 31-a din Premier League, disputat miercuri seara.

Cum arata echipa sezonului din Premier League: Sase jucatori de la City, patru de la Liverpool si Paul Pogba

Asociatia fotbalistilor profesionisti PFA) a anuntat, joi, echipa sezonului din Premier League, in care, in afara jucatorilor de la primele doua clasate, Manchester City si Liverpool, si-a facut loc doar Paul Pogba Manchester United).

Manchester City castiga derby-ul cu United si ia o optiune serioasa pentru castigarea unui nou titlu de campioana

Miercuri seara, intr-un meci restanta din etapa a 31-a din Premier League, Manchester City a castigat pe terenul celor de United, 2-0, si a redevenit liderul clasamentului.

VIDEO Shane Long (Southampton), cel mai rapid gol din istoria Premier League - A inscris dupa sapte secunde

Shane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League. Atacantul irlandez al celor de la Southampton a deschis scorul dupa doar sapte secunde in partida disputata in deplasare la Watford.

7 SECUNDE: Cel mai rapid gol din istoria Premier League, marcat in Watford-Southampton (VIDEO)

Irlandezul Shane Long, atacantul echipei Southampton, a inscris cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Angliei, dupa doar 7,69 secunde de joc, in cursul meciului-restanta cu formatia Watford.

Ce masuri a luat Ministerul Educatiei dupa eroarea din subiectele la romana de la simularea evaluarii nationale

Profesorul de limba romana care a atribuit o poezie a lui Heinrich Heine poetului roman St. O Iosif, la simularea evaluarii nationale, nu va mai putea propune subiecte pentru examenele nationale. Este una dintre deciziile luate Ministerul Educatiei, in urma erorii din subiectele la limba romana de la simularea evaluarii nationale 2019, care a avut loc in luna din luna martie.

Irina Begu, in lacrimi dupa eliminarea din FedCup: ii multumim Simonei pentru daruirea ei

Irina Begu a avut ochii in lacrimi la conferinta de presa, gasindu-si cu greu cuvintele. invinsa de Pauline Parmentier in al treilea meci de simplu, Begu s-a declarat dezamagita ca nu a putut ajuta echipa Romaniei. in plus, jucatoarea de pe locul 83 WTA i-a multumit Simonei Halep pentru daruirea aratata in intalnirea cu Franta din semifinalele FedCup.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )