Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mandatul presedintelui ar putea fi redus la patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mandatul presedintelui ar putea fi redus la patru ani

Mandatul prezidential ar putea fi redus la patru ani, potrivit unui amendament adoptat, astazi, de Comisia de revizuire a Constitutiei. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia de revizuire a Constitutiei: Mandatul presedintelui Romaniei, redus la patru ani

Mandatul presedintelui Romaniei va fi redus la patru ani, este decizia luata in Comisia de Reviziure a Constitutiei. Pana in prezent, seful statului avea un mandat de cinci ani. impotriva acestei decizii au.

Mandatul presedintelui REDUS la 4 ani in noua CONSTITUTIE.

Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, luni, o serie de amendamente cu privire la presedintele Romaniei. El va fi definit drept sef al statului, iar mandatul acestuia se va reduce la patru ani, scrie Mediafax. In acelasi timp, PNL si-a retras amendamentul care impunea interdictii fostilor presedinti. Membrii Comisiei au adoptat doua amendamente propuse de PNL, primul introducand notiunea de sef al statului in cazul presedintelui Romaniei. Presedintele Romaniei este seful .

Comisia pentru revizuirea Constitutiei a votat reducerea mandatului presedintelui la patru ani

In urma cu putin timp, Comisia pentru revizuirea Constitutiei a votat reducerea mandatului presedintelui la patru ani. Amendamentul ramasese restant in ultima sedinta a Comisiei, care a avut loc joi, cand nu a .

Ponta anunta, la Berlin, mentinerea cotei unice de 16% pe toti cei patru ani de guvernare USL

Cota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani.

Premierul Ponta a anuntat ca va mentine cota unica de 16% pe parcursul celor patru ani de guvernare

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, la Berlin, ca va mentine cota unica de 16% pe durata celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta astfel stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc.

Ponta, la Berlin: Cota unica de 16% va fi MENTINUTA pe parcursul celor patru ani de guvernare.

Cota unica de 16% va fi mentinuta pe parcusul celor patru ani de guvernare USL, pentru a garanta stabilitatea si predictibilitatea sistemului fiscal romanesc, a anuntat premierul Victor Ponta, la Berlin, intr-o conferinta la care au participat mai multi oameni de afaceri germani, scrie Mediafax. In curs de actualizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )