Libnet.ro
UNICEF

00:07

Manifestatie de amploare pentru demisia guvernului din Macedonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Manifestatie de amploare pentru demisia guvernului din Macedonia

Peste 20. 000 de persoane au manifestat azi in capitala Macedoniei, Skopje, pentru a cere demisia premierului conservator Nikola Gruevski si a guvernului sau, acuzat de coruptie si de interceptari ilegale pe scara extinsa, transmit AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Macedonia: Manifestatie de amploare pentru demisia guvernului

Peste 20. 000 de persoane au manifestat duminica in capitala Macedoniei, Skopje, pentru a cere demisia premierului conservator Nikola Gruevski si a guvernului sau, acuzat de coruptie si de interceptari ilegale.

Liviu Dragnea: Demisia mea din functia de presedinte executiv al PSD poate sa puna partidul intr-o situatie delicata

Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca demisia sa din functia de presedinte executiv al Partidului Social Democrat PSD) poate sa puna partidul intr-o situatie delicata intr-un an preelectoral, cand trebuie pregatit pentru alegerile locale de anul viitor. UPDATE - Ponta: Partidul nu sunt eu, conducerea PSD va decide daca Dragnea ramane presedinte executiv.

Elena Udrea va iesi astazi pentru prima data din arestul la domiciliu

Elena Udrea va iesi astazi pentru prima data din arestul la domiciliu. Fostul ministru trebuie sa mearga in fata instantei, unde se va judeca termenul pe fond din dosarul Gala Bute. Procurorii DNA au trimis-o.

Macedonia: Peste 20.000 de persoane au iesit pe strazile din Skopje, cerand demisia premierului si a guvernului

Peste 20. 000 de persoane au iesit duminica in strada la Skopje, cetand demisia premierului conservator Nikola Gruevski si a guvernului sau, acuzat de coruptie si de interceptari ilegale pe scara extinsa,.

Gestul facut de acest medic ar putea costa DEMISIA Guvernului

O femeie de 36 de ani din Iordania s-a internat in spital pentru a naste, dar a avut parte de o intamplare mai putin fericita. Pe 24 aprilie, Hanan Mahmud Abdul Karim s-a prezentat la un spital din Amman, pent.

OPPC vrea revenirea la impozitul de 1% pentru castigurile din detineri peste un an

Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital OPPC) a transmis deputatilor o propunere de reducere a impozitului pe castigul net din transferul titlurilor de valoare pentru titlurile detinute mai mult de 365 de zile, de la 16% la 1%, potrivit unui comunicat de presa.

Ponta, incantat de semnarea contractului pentru constructia stadionului din Craiova

Contractul de proiectare si executie a noii arene de fotbal din Craiova a fost semnat, sambata, de Reprezentantii Companiei Nationale de Investitii CNI) si cei ai firmei care a castigat licitatia, pe Stadionul Ion Oblemenco, aflat in proces de demolare.

Un nou DOSAR penal pentru Nichita. Primarul din Iasi, cercetat pentru un credit de 200 milioane euro

Un nou dosar pentru Gheorghe Nichita, primarul Iasiului. Adevarul scrie ca Tribunalul Iasi a decis ca DNA trebuie sa reia cercetarile in cazul unui credit de 200 de milioane de lei, luat de Primaria Iasi in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )